Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Φλαμπουράρης προς διαφωνούντες: «Ή μένεις και διευκολύνεις, ή φεύγεις»
Φλαμπουράρης προς διαφωνούντες: «Ή μένεις και διευκολύνεις, ή φεύγεις»

Φλαμπουράρης προς διαφωνούντες: «Ή μένεις και διευκολύνεις, ή φεύγεις»

Πρώτα συμφωνία και μετά θα καταλήξουμε για τα επόμενα βήματα, τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για το Συντονισμό του κυβερνητικού έργου Αλέκος .

Πρώτος μας στόχος να κλείσουμε μία όσο το δυνατόν πιο συμφέρουσα συμφωνία, είπε ο κ. και πρόσθεσε:

«Από τη στιγμή που κλειστεί η συμφωνία, τότε ανάλογα με τις συνθήκες θα επανεξετάσουμε την κατάσταση και θα καταλήξουμε στο τι θα κάνουμε παραπέρα». Όπως εξάλλου είπε, οι αποφάσεις θα ληφθούν με γνώμονα τα συμφέροντα των εργαζομένων και τους έθνους.

«Αν έχουμε κυβερνητική πλειοψηφία γιατί να πάμε σε εκλογές;» διερωτήθηκε ο υπουργός Επικρατείας. Πρόσθεσε πάντως πως αν η δεν έχει τη στήριξη της κυβερνητικής πλειοψηφίας τότε θα πρέπει να γίνουν εκλογές.

Ερωτηθείς για τις διαφοροποιήσεις υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτές καταγράφηκαν στις δύο κρίσιμες ψηφοφορίες στη , ο υπουργός Επικρατείας είπε ότι θα πρέπει να «συνέλθουν και να επανέλθουν».

«Για πρώτη φορά υπάρχει αριστερή στη χώρα και μου φαίνεται αδιανόητο οι ίδιοι της οι υπουργοί να μην της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης» είπε ο υπουργός για όσους καταψήφισαν τα και κάλεσε τους συντρόφους του «να συνειδητοποιήσουν ότι είμαστε και όχι ».

«Οι επιλογές είναι: ή μένεις και διευκολύνεις ή φεύγεις», δήλωσε ο υπουργός ο οποίος πάντως ζήτησε να μην δαιμονοποιούνται οι εκλογές που μπορεί, όπως είπε, να γίνουν σε 20 με 25 ημέρες.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση