Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Φάκελος με σφαίρα στο γραφείο του Τρ. Αλεξιάδη
Φάκελος με σφαίρα στο γραφείο του Τρ. Αλεξιάδη

Φάκελος με σφαίρα στο γραφείο του Τρ. Αλεξιάδη

Το μεσημέρι της Δευτέρας έφτασε, μέσω αλληλογραφίας, στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, ένας φάκελος ο οποίος περιείχε μια σφαίρα και ένα απειλητικό σημείωμα.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, ο φάκελος παραδόθηκε στην Κρατική Ασφάλεια, όπου και θα εξεταστεί για την ύπαρξη αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Υπενθυμίζεται ότι μία σφαίρα και μία επιστολή είχε λάβει μαζί με την αλληλογραφία της, το πρωί της Παρασκευής, η αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου και πρόεδρος της Επιτροπής Σοφών για το Ασφαλιστικό, Αννα Λιγωμένου.

Σύμφωνα με την αστυνομία., η σφαίρα ήταν διαμετρήματος 45 χιλιοστών και είχε τοποθετηθεί μέσα σε φάκελο αλληλογραφίας με παραλήπτρια την αντιπρόεδρο του Συμβουλίου, στο γραφείο της στους Αμπελοκήπους. Στον φάκελο δεν αναγραφόταν όνομα αποστολέα, ενώ εξωτερικά υπήρχε σφραγίδα των ΕΛ.ΤΑ.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η οριοθέτηση των οικισμών Πηλίου συζητήθηκε μεταξύ Ζέττας Μ. Μακρή και υπουργού επικρατείας - https://t.co/9xzZxDYOw9 -

  • Στ. Λημνιός: Να σταματήσει η καύση σκουπιδιών και πετ κωκ από οποιαδήποτε βιομηχανία μέσα στην πόλη… - https://t.co/0jF7aeJaFQ -

  • Π.Π.Μ.: Ζήτω η μιζέρια του Βόλου - https://t.co/Jk5jvpCTNE -

"Αλιεύοντας" την είδηση