Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Φάμπρικα καταγγελιών για παραβάσεις του Ανταγωνισμού
Φάμπρικα καταγγελιών για παραβάσεις του Ανταγωνισμού

Φάμπρικα καταγγελιών για παραβάσεις του Ανταγωνισμού

«Βιομηχανία» καταγγελιών προς την Ανταγωνισμού, με απώτερο στόχο τον εκβιασμό των εταιρειών που καταγγέλλονται, φέρεται να λειτουργεί τους τελευταίους μήνες. Κεντρικό ρόλο έχει συγκεκριμένο δικηγορικό . Αιχμές για τον ρόλο του δικηγορικού γραφείου άφησε χθες ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού κ. Δημήτρης Κυριτσάκης, στη διάρκεια της ακρόασής του από την Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Ειδικότερα, μιλώντας στην εν λόγω , η οποία χθες συνεδρίασε με αφορμή την Εκθεση Πεπραγμένων της ανεξάρτητης αρχής για το 2015, ο κ. Κυριτσάκης υποστήριξε ότι συγκεκριμένο δικηγορικό βρίσκει κάποιους (πρόκειται κυρίως για δύο ), οι οποίοι καταθέτουν συνεχώς ερωτήσεις στη που αφορούν σε καταγγελίες που έχουν κατατεθεί προς εξέταση στην Ανταγωνισμού. Σύμφωνα με τον κ. Κυριτσάκη, με αυτό τον τρόπο επιχειρείται να ασκηθεί πίεση στην επιτροπή για να εξετάζει κατά προτεραιότητα κάποιες υποθέσεις. Ωστόσο, από το 2011 η έχει αλλάξει τα αξιολόγησης προτεραιότητας της κάθε υπόθεσης και αυτές δεν ιεραρχούνται πλέον βάσει του χρόνου υποβολής της καταγγελίας.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαδικτυακή διαπεριφερειακή ημερίδα με θέμα τον θαλάσσιο τουρισμό - https://t.co/NnhnNEdEnB -

  • Ο Ι.Σ.Μ. για εμβολιασμούς και συναθροίσεις - https://t.co/qlwMm9rPiX -

  • Πλήρης κάλυψη ιδιοκτητών εκτάσεων που έχουν δεσμευτεί χωρίς έγκριση για φωτοβολταϊκά πάρκα - https://t.co/rEj4WohJj2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση