Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Φ. Γεννηματά: στην κυβέρνηση η ευθύνη για το δυσβάσταχτο κόστος της συμφωνίας
Φ. Γεννηματά: στην κυβέρνηση η ευθύνη για το δυσβάσταχτο κόστος της συμφωνίας

Φ. Γεννηματά: στην κυβέρνηση η ευθύνη για το δυσβάσταχτο κόστος της συμφωνίας

Επίθεση στην εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη εννηματά, μιλώντας στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, επιρρίπτοντας εξ' ολοκλήρου την ευθύνη «για το σημείο που βρίσκεται η χ και το δυσβάσταχτο κόστος της συμφωνίας» στην συγ -ΑΝΕΛ.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε δε προσωπικά τον πρωθυπουργό ότι «αφέθηκε έξι μήνες στις καταστροφικές θεωρίες του ιάνη Βαρουφάκη και τη Δραχμολαγνία ενός κυρίαρχου λαϊκίστικου ρεύματος στον » και πρόσθεσε: «Θα απολογηθούν για τα 14 δισ. μέτρα, για το 3ο , για τα ψέματα».

Ακόμη, για τη συμφωνία είπε ότι «κατοχυρώθηκε το ιστορικό κεκτημένο της χς, δηλαδή η ισότιμη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη. «Συμβάλαμε καθοριστικά, αποτρέψαμε ελπίζω το Grexit, την ύστατη στιγμή, αποφύγαμε μια άτακτη χρεοκοπία και μια απόλυτη καταστροφή» υπογράμμισε.

Η κ. Γεννηματά ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται εκλογές και θα είναι έτοιμο αν χρειασθεί κάτι τέτοιο. «Ομως αυτές οι μεθοδεύσεις έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα του ελληνικού λαού γιατί στην ακραίες νεοφιλελεύθερες δυνάμεις και εθνικο-λαϊκιστικά κόμματα καραδοκούν να αρπάξουν μια δεύτερη ευκαιρία για Grexit», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση