Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Εξηγήσεις Ζουράρι με νέες δηλώσεις για Ολυμπιακό – ΠΑΟΚ
Εξηγήσεις Ζουράρι με νέες δηλώσεις για Ολυμπιακό – ΠΑΟΚ

Εξηγήσεις Ζουράρι με νέες δηλώσεις για Ολυμπιακό – ΠΑΟΚ

Εξηγήσεις για όσα είχε δηλώσει στην επίμαχη ραδιοφωνική εκπομπή και που οδήγησαν στην παραίτησή του, αποπειράθηκε να δώσει ο Κώστας Ζουράρις. Οι τοποθετήσεις του έγιναν στο περιθώριο δηλώσεων του υφυπουργού Αθλητισμού, ιώργου Βασιλειάδη μετά από για τις μετακινήσεις οπαδών με τους διοικούντες των ΠΑΕ.

Ο παραιτηθείς υφυπουργός έτυχε να περνά από εκεί, καθώς το υφυπουργείο Αθλητισμού στεγάζεται στον ίδιο χώρο με το υπουργείο Παιδείας. Οι δημοσιογράφοι έστρεψαν αμέσως τις πάνω του, με τον Κώστα Ζουράρι να εξηγεί πως όσον αφορά στην επίμαχη φράση για τον Άρη, οφείλεται στο ότι έλεγε ένα ανέκδοτο και είχε βγάλει τα ακουστικά. «Τα παιδιά του Άρεως έχουν δίκιο γιατί άκουσαν το τελευταίο. Κι εγώ έχω δίκιο να τα λέω,» είπε ο Κώστας Ζουράρις που ευχήθηκε στους φιλάθλους του Ολυμπιακού «να αυξάνονται και να πληθύνονται ώστε να φτάσουν τους οπαδούς του ».

Ο ς εξέφρασε την άποψη πως το ελληνικό Δημόσιο δεν θα πρέπει να πληρώνει για Ανώνυμες Εταιρίες όπως είναι οι ΠΑΕ. Κληθείς να σχολιάσει για το φλέγον θέμα της ς και της ς των οπαδών, είπε συγκεκριμένα: «Εγώ μου είμαι εκδοροσφαγεύς. Δεν μπορώ να συμμετέχω στην αντιμετώπιση της ς», απάντησε αρχικά. «Εγώ έλεγα πάντα: Δεν είναι δυνατόν να πληρώνει το ελληνικό Δημόσιο, μέσα στο για τέτοια πράγματα, εκτός αν υπάρχουν ποινικά.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση