Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης παράνομων φαρμάκων
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης παράνομων φαρμάκων

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης παράνομων φαρμάκων

Κύκλωμα που διακινούσε παράνομα φάρμακα εξαρθρώθηκε από την , σε με επιθεωρητές από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.).

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που έλαβε χώρα την Πέμπτη σε περιοχή της Αττικής, συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης φαρμακαποθήκης, 49 ετών και δύο εργαζόμενοι, ηλικίας 58 και 46 ετών.

 Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα της παράβασης του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, της νοθείας τροφίμων, κατά συναυτουργία και της μη επίδειξης πίνακα προσωπικού.

Σημειώνεται ότι η φαρμακαποθήκη λειτουργούσε χωρίς να διαθέτει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά – παραστατικά για κατοχή φαρμάκων και χονδρική πώληση, με συνέπεια από την παράνομη διακίνηση να προκύπτει κίνδυνος αλλοίωσης και επιμόλυνσης των φαρμάκων και κατ΄ επέκταση απειλή για τη δημόσια .

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το κείμενο της διακήρυξης Ελλάδας-Αιγύπτου-Κύπρου #ΤριμερήςΣύνοδος - https://t.co/XdaqO2UWwf -

  • Καταπολέμηση δάκου της ελιάς σε ελαιοκομικές περιοχές της Π.Ε. Μαγνησίας                                           … - https://t.co/2VQrAvZ3KV -

  • Ομιλία Χρ. Τριαντόπουλου στην ημερίδα της #ΟΕΒΕΜ #ΟΕΒΕΜ - https://t.co/rkTuvWR4zT -

"Αλιεύοντας" την είδηση