Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Εξαγορά της «Βερόπουλος» από την «Σκλαβενίτης»
Εξαγορά της «Βερόπουλος» από την «Σκλαβενίτης»

Εξαγορά της «Βερόπουλος» από την «Σκλαβενίτης»

Μετά πό πολύμηνες διπραγματεύσεις τις οποίες η «Κ» είχε ήδη αποκαλύψει από τον Αύγουστο του 2014 ανακοινώθηκε τελικά σήμερα η υπογραφή της ς ανάμεσα σε δύο ελληνικές ιστορικές αλυσίδες του κλάδου των σούπερ μάρκετ, τη «Βερόπουλος» και τη «Σκλαβενίτης».

Η προβλέπει την των δραστηριοτήτων της «Βερόπουλος» στην Ελλάδα από την «Σκλαβενίτης» και όταν ολοκληρωθεί θα σημαίνει τη γέννηση ενός νέου «εθνικού πρωταθλητή» στο οργανωμένο τροφίμων. Κι αυτό διότι η «Σκλαβενίτης» μετά και από αυτή την θα έχει πλέον τζίρο που δυνητικά θα ξεπερνά τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ, αποκτώντας παράλληλα ισχυρή παρουσία σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η «Βερόπουλος» θα διατηρήσει στην κατοχή της τις δραστηριότητές της στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν 11 στην και έξι στο Βελιγράδι.

Η ολοκλήρωση της υπογραφείσης συμφωνίας και η πλήρωση των σχετικών προϋποθέσεων εκτιμάται ότι θα καταστεί δυνατή εντός του έτους.Ο νέος μεγάλος Ελληνικός Όμιλος στην αγορά λιανικής και cash & carry θα λειτουργεί συνολικά 342 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση