Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Εξαγορά της «Βερόπουλος» από την «Σκλαβενίτης»
Εξαγορά της «Βερόπουλος» από την «Σκλαβενίτης»

Εξαγορά της «Βερόπουλος» από την «Σκλαβενίτης»

Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις τις οποίες η «Κ» είχε ήδη αποκαλύψει από τον Αύγουστο του 2014 ανακοινώθηκε τελικά σήμερα η υπογραφή της συμφωνίας ανάμεσα σε δύο ελληνικές ιστορικές αλυσίδες του κλάδου των σούπερ μάρκετ, τη «Βερόπουλος» και τη «».

Η προβλέπει την εξαγορά των δραστηριοτήτων της «Βερόπουλος» στην Ελλάδα από την «» και όταν ολοκληρωθεί θα σημαίνει τη γέννηση ενός νέου «εθνικού πρωταθλητή» στο οργανωμένο τροφίμων. Κι αυτό διότι η «Σκλαβενίτης» μετά και από αυτή την εξαγορά θα έχει πλέον τζίρο που δυνητικά θα ξεπερνά τα δύο δισεκατομμύρια , αποκτώντας παράλληλα ισχυρή παρουσία σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η «Βερόπουλος» θα διατηρήσει στην κατοχή της τις δραστηριότητές της στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν 11 στην και έξι στο .

Η ολοκλήρωση της υπογραφείσης συμφωνίας και η πλήρωση των σχετικών προϋποθέσεων εκτιμάται ότι θα καταστεί δυνατή εντός του έτους.Ο νέος μεγάλος Ελληνικός Όμιλος στην λιανικής και cash & carry θα λειτουργεί συνολικά 342 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πρόβλημα καθημερινής ακτοπλοϊκής σύνδεσης Β. Σποράδων με το λιμάνι του Βόλου - https://t.co/MNJqttKVM8… -

  • Οι πλέον πολυσύχναστες παραλίες της Μαγνησίας #παραλίεςτηςΜαγνησίας - https://t.co/Gu5TL3jXUb -

  • Μικρά τα ποσοστά εμβολιασμένων στην Π.Υ. Μαγνησίας #ποσοστάεμβολιασμένων - https://t.co/y1UcgWFZMk -

"Αλιεύοντας" την είδηση