Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης: Προοπτικές και Συνεργασία
Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης:  Προοπτικές και Συνεργασία

Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης: Προοπτικές και Συνεργασία

Το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης εγκαινιάστηκε το Δεκέμβριο του 2016 και δημιουργεί ευκαιρίες για νέους που επιθυμούν να κάνουν εθελοντισμό ή να εργαστούν σε προγράμματα, στη χώρα τους ή στο εξωτερικό, προς όφελος κοινοτήτων και ατόμων σε όλη την Ευρώπη.

Αύριο, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, ελάτε να μάθετε περισσότερα, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών, Αθηνάς 63 (ώρα 17:00 – 20:00) στην εκδήλωση που συνδιοργανώνει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφόρησης του Δήμου Αθηναίων με τον Δήμο Αθηναίων.

Κεντρικοί Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Jimmy Jamar, επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Βέλγιο και Συντονιστής του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης και η Αμαλία Ζέπου, αντιδήμαρχος Κοινωνίας των Πολιτών και Καινοτομίας Συν Αθηνά.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πάνος Καρβούνης, επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και η Μαρία Λογοθέτη, πρόεδρος Εταιρείας Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης (Ε.Α.Τ.Α.) και διευθύντρια Γραφείου δημάρχου Αθηναίων.

Εκ μέρους του Δήμου Αθηναίων, θα καλωσορίσει τον κ. Jamar, ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με συντονίστρια την Κλημεντίνη Διακομανώλη, προϊσταμένη Τύπου της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο "Αχίλλειο" η συναυλία της ιστορικής Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου - https://t.co/Ez8mgRqHUV -

  • Ελεύθερος ο Σέρβος οδηγός για το δυστύχημα στην Αθηνών-Λαρίσης - https://t.co/jTT8eUSHYy -

  • Τη ζωή της στην άσφαλτο άφησε αλλοδαπή που παρασύρθηκε από νταλίκα - https://t.co/rgKIP5FIkK -

"Αλιεύοντας" την είδηση