Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης: Προοπτικές και Συνεργασία
Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης:  Προοπτικές και Συνεργασία

Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης: Προοπτικές και Συνεργασία

Το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης εγκαινιάστηκε το Δεκέμβριο του 2016 και δημιουργεί ευκαιρίες για νέους που επιθυμούν να κάνουν εθελοντισμό ή να εργαστούν σε προγράμματα, στη χώρα τους ή στο εξωτερικό, προς όφελος κοινοτήτων και ατόμων σε όλη την Ευρώπη.

Αύριο, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, ελάτε να μάθετε περισσότερα, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών, Αθηνάς 63 (ώρα 17:00 – 20:00) στην εκδήλωση που συνδιοργανώνει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφόρησης του Δήμου Αθηναίων με τον Δήμο Αθηναίων.

Κεντρικοί Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Jimmy Jamar, επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Βέλγιο και Συντονιστής του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης και η Αμαλία Ζέπου, αντιδήμαρχος Κοινωνίας των Πολιτών και Καινοτομίας Συν Αθηνά.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πάνος Καρβούνης, επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και η Μαρία Λογοθέτη, πρόεδρος Εταιρείας Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης (Ε.Α.Τ.Α.) και διευθύντρια Γραφείου δημάρχου Αθηναίων.

Εκ μέρους του Δήμου Αθηναίων, θα καλωσορίσει τον κ. Jamar, ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με συντονίστρια την Κλημεντίνη Διακομανώλη, προϊσταμένη Τύπου της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • «Παραμύθια για ν’ ανταμώνεις τον εαυτό σου» στο Αρχοντικό Ζαφειρίου - https://t.co/Y35O5ZskzE -

  • O Αντώνης Τσιάρας ξανά στα ερυθρόλευκα - https://t.co/bWD0e7VCdw -

  • Παρολίγο να πνιγεί 64χρονος στη θαλάσσια περιοχή της Νταμούχαρης - https://t.co/5y9F7vimaA -

"Αλιεύοντας" την είδηση