Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / ΕΛΛΑΔΑ / Αίτηση διαζυγίου από τον Ακη Τσοχατζόπουλο κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη
Αίτηση διαζυγίου από τον Ακη Τσοχατζόπουλο κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη

Αίτηση διαζυγίου από τον Ακη Τσοχατζόπουλο κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη

Με την ολοκλήρωση της έκδοσης της απόφασης για την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών που αναμένεται σήμερα καθώς το πρόκειται να αποφασίσει αν θα δημευθούν τελεσίδικα υπέρ του δημοσίου ακίνητα και λογαριασμοί του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου και συγκατηγορουμένων του, η Βικυ Σταμάτη, σύζυγος του πρώην υπουργού που καταδικάστηκε σε 8 χρόνια , γνωστοποίησε με προσωπική της δήλωση μέσω του συνηγόρου της, την πρόθεση της να δρομολογήσει διαδικασίες διαζυγίου με τον πρώην υπουργό.

Η δήλωση της κυρίας Σταμάτη έχει ως εξής:

«Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από τη Δικαιοσύνη μόνο και μόνο επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου «Τσοχατζόπουλου». Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω.

Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανήλικου παιδιού μου αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή που έχει απομείνει.

Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε.

Η ποινή εκτελέστηκε. Το ανωτέρω δελτίο Τύπου εδόθη εντολή στη δικηγορική εταιρεία ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ από την κ. να αποσταλεί ενώ ταυτόχρονα στην εν λόγω εταιρεία εδόθη εντολή από την κ. για το χειρισμό της υποθέσεως διαζυγίου της ίδιας.»

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

  • Mε οξύ έμφραγμα 29χρονος Βολιώτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας #οξύέμφραγμα - https://t.co/nIx5MNzTqC -

  • Μηχανική βλάβη στο "#Ερατώ"  #Ερατώ - https://t.co/Ty4bdxlnrC -

"Αλιεύοντας" την είδηση