Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα Τρίτη
Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα Τρίτη

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα Τρίτη

Τοπικές νεφώσεις στ ηπειρωτικά με πιθνότητα για ασθενείς τοπικές κυρίως στην Κεντρική Μακεδονία, την Ανατολική Θεσσαλία αλλά και τα ηπειρωτικά ορεινά, αναμένονται σήμερα.

Σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από 1000 μέτρα στα βόρεια και 1200 μέτρα στα κεντρικά ηπειρωτικά, υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές χιονοπτώσεις. Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης αναμένονται στην δυτική Ελλάδα και το , καθώς και στη Νότια Πελοπόννησο, και το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο. Η ορατότητα έως και τις πρώτες πρωινές ώρες και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοα στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα κυμανθεί από 0 έως 8 βαθμούς, στα δυτικά ηπειρωτικά από 3 έως 17, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 14, στα του Ιονίου από 7 έως 15, στα του Βορείου Αιγαίου από 6 έως 14, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 10 έως 16, ενώ στα Δωδεκάνησα και την θα φτάσει τοπικά και τους 18 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ όμως προς το βράδυ θα γίνουν ανατολικοί ίδιας ς. Στο Ανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά από ανατολικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Στο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το πρωί όμως θα ενισχυθούν και θα γίνουν ανατολικοί και νοτιοανατολικοί 4 έως 6 και τοπικά στον Πατραϊκό κόλπο και το νότιο Ιόνιο έως 7 μποφόρ.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση