Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Ερώτηση Χρυσής Αυγής για την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών
Ερώτηση Χρυσής Αυγής για την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών

Ερώτηση Χρυσής Αυγής για την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών

Ερώτηση κατέθεσε η Χρυσή Αυγή, μέσω του βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλου και του βουλευτή Β' Αθηνών Ηλία Παναγιώταρου, στο υπουργείο για το ότι προορίζεται η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών να προετοιμάσει το χώρο της “ Α.Ε” για να εγκατασταθούν λαθρομετανάστες.

Σύμφωνα με σχετική απόφαση, στις πρώην εκθεσιακές εγκαταστάσεις γνωστής αροσωπείας αυτοκινήτων που βρίσκεται στο 3ο χλμ της Εθνικής Οδού Βόλου – ς, ιδιοκτησίας της εταιρείας Α.Ε, προκρίνεται η προσωρινή «φιλοξενία» «προσφύγων» και παράνομων μεταναστών, από το Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Πληροφορίες, λοιπόν, ανέφεραν ότι για να καθαριστεί ο χώρος και να προετοιμαστούν οι εγκαταστάσεις για τη του νέου HOT SPOT, κλήθηκε η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών του Ε.Σ., προκειμένου να συνδράμει στις «εργασίες» αποκατάστασης του χώρου.

Οι της Χρυσής Αυγής ρωτούν τον υπουργό αν αληθεύει η ανωτέρω πληροφορία και αν ναι, γιατί και με ποια κριτήρια επιλέγει η ηγεσία του Υπουργείου να «χρησιμοποιήσει» τη Στρατηγική Εφεδρεία της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, ειδικά την εποχή που η προκλητική στάση της ς συντηρεί και αυξάνει το πολεμικό ‘''' σε Αιγαίο και Έβρο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση