Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Ερώτηση Χρυσής Αυγής για την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών
Ερώτηση Χρυσής Αυγής για την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών

Ερώτηση Χρυσής Αυγής για την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών

Ερώτηση κατέθεσε η Χρυσή , μέσω του βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλου και του βουλευτή Β' Αθηνών Ηλία Παναγιώταρου, στο υπουργείο για το ότι προορίζεται η να προετοιμάσει το χώρο της “Μόζας Α.Ε” για να εγκατασταθούν λαθρομετανάστες.

Σύμφωνα με σχετική , στις πρώην εκθεσιακές εγκαταστάσεις γνωστής αροσωπείας αυτοκινήτων που βρίσκεται στο 3ο χλμ της Εθνικής Οδού Βόλου – ς, ιδιοκτησίας της εταιρείας Μόζας Α.Ε, προκρίνεται η προσωρινή «φιλοξενία» «προσφύγων» και παράνομων μεταναστών, από το Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Πληροφορίες, λοιπόν, ανέφεραν ότι για να καθαριστεί ο χώρος και να προετοιμαστούν οι εγκαταστάσεις για τη δημιουργία του νέου HOT SPOT, κλήθηκε η του ., προκειμένου να συνδράμει στις «εργασίες» αποκατάστασης του χώρου.

Οι βουλευτές της Χρυσής ς ρωτούν τον υπουργό αν αληθεύει η ανωτέρω πληροφορία και αν ναι, γιατί και με ποια κριτήρια επιλέγει η ηγεσία του Υπουργείου να «χρησιμοποιήσει» τη Στρατηγική Εφεδρεία της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, ειδικά την εποχή που η προκλητική στάση της Τουρκίας συντηρεί και αυξάνει το πολεμικό ‘'κλίμα'' σε Αιγαίο και Έβρο.

"Αλιεύοντας" την είδηση