Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΕΛΛΑΔΑ / Ερώτηση Χρυσής Αυγής για την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών
Ερώτηση Χρυσής Αυγής για την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών

Ερώτηση Χρυσής Αυγής για την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών

Ερώτηση κατέθεσε η Χρυσή Αυγή, μέσω του βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλου και του βουλευτή Β’ Αθηνών Ηλία Παναγιώταρου, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για το ότι προορίζεται η να προετοιμάσει το χώρο της “ .Ε” για να εγκατασταθούν λαθρομετανάστες.

Σύμφωνα με σχετική απόφαση, στις πρώην εκθεσιακές εγκαταστάσεις γνωστής αντιπροσωπείας αυτοκινήτων που βρίσκεται στο 3ο χλμ της Εθνικής Οδού Βόλου – Λάρισας, ιδιοκτησίας της εταιρείας .Ε, προκρίνεται η προσωρινή «φιλοξενία» «προσφύγων» και παράνομων μεταναστών, από το Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Πληροφορίες, λοιπόν, ανέφεραν ότι για να καθαριστεί ο χώρος και να προετοιμαστούν οι εγκαταστάσεις για τη δημιουργία του νέου , κλήθηκε η του Ε.Σ., προκειμένου να συνδράμει στις «εργασίες» αποκατάστασης του χώρου.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ρωτούν τον υπουργό Εθνικής Άμυνας αν αληθεύει η ανωτέρω πληροφορία και αν ναι, γιατί και με ποια επιλέγει η του Υπουργείου να «χρησιμοποιήσει» τη Στρατηγική Εφεδρεία της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, ειδικά την εποχή που η προκλητική στάση της Τουρκίας συντηρεί και αυξάνει το πολεμικό ‘’’’ σε Αιγαίο και Έβρο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Βόλο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού #ΑγίουΛουκάτουΙατρού - https://t.co/Qxoy1f76VL -

  • Μεταγραφή Μαρκοπουλιώτη στον Ολυμπιακό Βόλου #ΟλυμπιακόΒόλου - https://t.co/pVySOtrXBc -

  • Φωτιά στo βουνό της Όθρυος  #Όθρυς - https://t.co/7fwrQHigTY -

"Αλιεύοντας" την είδηση