Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Ερχονται καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι
Ερχονται καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι

Ερχονται καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού, με , ισχυρούς ανέμους και χαλάζι, προβλέπεται από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτος από κινδύνους που προέρχονται από την των έντονων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Παρασκευή το απόγευμα μέχρι και αργά το απόγευμα του Σαββάτου στην Κεντρική Μακεδονία, τη (κυρίως τις ανατολικές περιοχές), τις Σποράδες και πιθανόν πρόσκαιρα στην Ανατολική Μακεδονία, τη , τη Βόρεια Εύβοια και τις βορειότερες περιοχές της Ανατολικής Στερεάς με κύρια χαρακτηριστικά τις που κατά τόπους θα είναι ισχυρές και πιθανώς θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ανέμους και χαλαζοπτώσεις .

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χς, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα ς προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την των έντονων καιρικών φαινομένων.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση