Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Έρχεται βροχερό Σαββατοκύριακο
Έρχεται βροχερό Σαββατοκύριακο

Έρχεται βροχερό Σαββατοκύριακο

Σκηνικό με βροχές κι κτά τόπους επιφυλάσσει το σκηνικό του καιρού από το πρωί της Παρασκευής έως και τη Δευτέρα.

Πιο συγκεκριμένα, για αύριο, Πέμπτη 14/2, στα γενικά χαρακτηριστικά του καιρού προβλέπονται τοπικές βροχές και στα Δυτικά τις πρωινές ώρες. Ακόμα, η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη το πρωί ενώ ευνοείται και η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με 3-5 μποφόρ και τοπικά στα νότια, 6.

Την Παρασκευή 15/12 προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό . Τοπικές βροχές από το απόγευμα κυρίως στα δυτικά, στο Ιόνιο, την Ήπειρο και την δυτική Στερεά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί με 3-5 μποφόρ και στα νότια, τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα γυρίσουν σε νότιοι νοτιοδυτικοί από 4-6 μποφόρ και το βράδυ στο Ιόνιο θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοα.

Το Σάββατο 16/12, το σκηνικό του καιρού έχει νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χ και βαθμιαία και στις υιπες περιοχές. Από το μεσημέρι οι βροχές στα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες σταδιακά θα επεκταθούν στα κεντρικά και τα βόρεια. Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια , ενώ ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Ο άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5-7 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοα.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση