Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Επίθεση Θεοχάρη σε Θεοδωράκη και κυβέρνηση
Επίθεση Θεοχάρη σε Θεοδωράκη και κυβέρνηση

Επίθεση Θεοχάρη σε Θεοδωράκη και κυβέρνηση

Ενταση προκάλεσε στο του Ποταμιού η ομιλία του βουλευτή του κόμματος Χάρη Θεοχάρη στην Ολομέλεια, αφού αρχικά επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το προσφυγικό και έπειτα στον Σταύρο Θεοδωράκη για τα εσωτερικά του κόμματος.

Ο κ. πάντως έβαλε τέλος στις φημολογίες που τον θέλουν να αποχωρεί από το , λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Προτιμώ να βγω στους και να ξαναφτιάξω το σταγόνα σταγόνα-ψήφο ψήφο,παρά να εξασφαλίσω την πολιτική μου επιβίωση».

Αναφερόμενος στο προσφυγικό, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι απροετοίμαστη να διαχειριστεί το ζήτημα: «Η υποδοχή χωρίς στοιχειώδεις δε συνιστά ανθρωπισμό. Η ιδεοληψία μαζί με ανικανότητα οδηγούν στην κατάρρευση», είπε ο βουλευτής του Ποταμιού, ενώ πιο πριν είχε καταφερθεί εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΕΛ λέγοντας ότι οδηγούν τη χ μια εθνική καταστροφή ιστορικών διαστάσεων.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν τα εσωκομματικά: «Άκουσα με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του Σταύρου. Αναρωτιόμουν όμως: γιατί δεν τα είπαμε τον Γενάρη ή τον Σεπτέμβρη;», αναρωτήθηκε ο κ. προσθέτοντας ότι «αναρωτιέμαι τι θα κάνουμε αύριο για να υπερασπισθούμε ως Κίνημα αυτές τις τομές; Θα βγούμε μπροστά ή θα κρυφθούμε πάλι υπό το φόβο του πολιτικού κόστους;».

Επειτα διαίρεσε το Ποτάμι σε τρεις κατηγορίες:

Στο Ποτάμι αυτών που δεν το εμπιστεύθηκαν και το άφησαν απογοητευμένοι, το Ποτάμι των αναξιοποίητων αλλά άξιων ανθρώπων, των Εθελοντών της καθημερινής προσπάθειας και το Ποτάμι της ανιδιοτελούς προσφοράς και της Σεβαστουπόλεως που αγνοεί εμπειρογνώμονες,εθελοντές και δεν αφουγκράζεται την κοινωνία, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Καταλήγοντας, ο κ. Θεοχάρης αναφέρθηκε στην πρόκληση της παράταξης, που δεν είναι άλλη από την επανεκκίνηση της χς και την επανίδρυση του κινήματος.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση