Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Επίθεση ΝΔ στην κυβέρνηση για την αποχώρηση της Eldorado
Επίθεση ΝΔ στην κυβέρνηση για την αποχώρηση της Eldorado

Επίθεση ΝΔ στην κυβέρνηση για την αποχώρηση της Eldorado

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη με αφορμή την ανακοίνωση της Eldorado πως αποχωρεί από τη χώρα μας εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας πως «από το στόμα του κ. το Σαββατοκύριακο -και έχει σχέση, με τις - ειπώθηκαν τόσα ψέματα που ντράπηκαν οι λέξεις».

Σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ ο εκπρόσωπος της τόνισε πως τα λόγια του κ. Τσίπρα δεν έχουν πολιτικό βάρος ποτέ δεν έχει κρατήσει καμία από τις υπο του. Έκανε λόγο για «επενδυτικό κρεσέντο του κ. Τσίπρα, για επενδύσεις που θα σάρωναν τη χώρα, και έρχεται πριν “αλέκτωρ λαλήσει τρις”, η Εldorado Gold, με πάνω από 1. εργαζόμε, φορολογία η οποία πληρώνει έξοδα του ελληνικού κράτους, περιβαλλοντικά κ.λ.π. να πει ότι αναστέλλει τις εργασίες της κι αποχωρεί».

Πρόσθεσε πως, παράλληλα, υπάρχει και το νέο μπλοκάρισμα της επένδυσης στο Ελληνικό για λόγους αρχαιολογικούς εκφράζοντας την εκτίμηση πως αργά ή γρήγορα, θα οδηγήσει στο ίδιο αποτέλεσμα. Μάλιστα, υπενθύμισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην επίσκεψή του 10 μέρες πριν την ΔΕΘ, παραγωγικούς και οικονομικούς , τα επιμελητήρια, συναντήθηκε με τους εργαζομέ, και μίλησε για μια επιχείρηση, η οποία δίνει καθαρό, επενδυτικό πρόσημο.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση