Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Επίθεση με γκαζάκια τη νύχτα στο Ίδρυμα Μητσοτάκη
Επίθεση με γκαζάκια τη νύχτα στο Ίδρυμα Μητσοτάκη

Επίθεση με γκαζάκια τη νύχτα στο Ίδρυμα Μητσοτάκη

Επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε χθες λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στο Ίδρυμα Μητσοτάκη στο κέντρο της ς.

Συγκεκριμένα άγνωστοι, γύρω στις 11 το βράδυ, χρησιμοποίησαν γκαζάκια καθώς κι ένα δοχείο με τα οποία τοποθέτησαν στο περβάζι ξύλινου παραθύρου στο του κτιρίου και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ως συνέπεια προκλήθηκε η οποία δεν πήρε εντούτοις μεγάλες διαστάσεις.

Το κτίριο υπέστη μικρές υλικές ζημιές.

Άνδρες της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο περισυνέλεξαν τα υπολείμματα της πυρκαγιάς και τα παρέδωσαν στην ασφάλεια η οποία διεξάγει για το συμβάν.

Σημειώνεται πως στην είσοδο του ιδρύματος υπάρχουν κάμερες ασφαλείας ενώ οι φαίνεται πως πριν πραγματοποιήσουν την επίθεση διέκριναν πως στο ακριβώς απέναντι κτίριο υπάρχει κάμερα ασφαλείας την οποία και έστρεψαν προς τα πάνω για να μην τους καταγράψει.

ΝΔ: Ουδείς στην εκφοβίζεται

«Στόχος της μανίας των τραμπούκων, αυτή τη φορά ήταν το Ίδρυμα . Πρέπει να αντιληφθούν ότι ουδείς στην εκφοβίζεται» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, για την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο Ίδρυμα «».

«Με τέτοιες ενέργειες το μόνο που κάνουν είναι να τονίζουν την ανάγκη για αντιμετώπιση της ανομίας. Και σε αυτό τον στόχο η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω» προσθέτει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Πηγή: kathimerini.gr
"Αλιεύοντας" την είδηση