Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Επιστολή παραίτησης από Ζουράρι μετά από αίτημα του Πάνου Καμμένου
Επιστολή παραίτησης από Ζουράρι μετά από αίτημα του Πάνου Καμμένου

Επιστολή παραίτησης από Ζουράρι μετά από αίτημα του Πάνου Καμμένου

Επιστολή παραίτησης έστειλε στον πρωθυπουργό ο Κώστας Ζουράρις, καθώς το στην και το ήταν βαρύ για τον υφυπουργό Παιδείας και τις προσβλητικές δηλώσεις που έκανε χθες για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και την ομάδα του Αρη. Μετά τη συζήτηση της Δευτέρας στη Βουλή, ο Αλέξης αναμένεται να λάβει τις σχετικές αποφάσεις.

Η επιστολή παραίτησης ήρθε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το πρωί ο κ. Ζουράρις με τον υπουργό Εθνική Άμυνας Πάνο Καμμένο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, του ζήτησε να παραιτηθεί από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας.

Οι δηλώσεις του κ. Ζουράρι είχαν προκαλέσει νωρίτερα την έντονη αντιδραση της ΝΔ  και την αποστασιοποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου.

Υπενθυμίζεται ότι σε ραδιοφωνική του ο κ. Ζουράρις είχε χρησιμοποιήσει αγοραίες και χυδαίες εκφράσεις για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και την ομάδα του Άρη ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι αν.

Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Ζουράρι

«Με τις τελευταίες δηλώσεις του ο Κώστας Ζουράρις έγινε πια το σύμβολο του εκφυλισμού και της κατάντιας αυτής της ς. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο Ζουράρις, αλλά ο άνθρωπος που επέλεξε Ζουράριδες να κυβερνούν» σχολίασε σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Από την πλευρά του σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο τόνισε χαρακτηριστικά: «Ή εγώ ή αυτός». Κάλεσε  παράλληλα τον υφυπουργό Παιδείας να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τις δηλώσεις του.

«Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το » τόνισε ο .

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση