Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Επιστολή Κωνσταντοπούλου σε ΠτΔ και Τσίπρα: Με το ν/σ επιχειρείται εκτροπή του Συντάγματος
Επιστολή Κωνσταντοπούλου σε ΠτΔ και Τσίπρα: Με το ν/σ επιχειρείται εκτροπή του Συντάγματος

Επιστολή Κωνσταντοπούλου σε ΠτΔ και Τσίπρα: Με το ν/σ επιχειρείται εκτροπή του Συντάγματος

Με της προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό, μέσω της οποίας κάνει λόγο ως και για «βίαιη » κατά της Δημοκρατίας, η κα σήμερα όχι μόνο διεύρυνε την απόσταση την οποία τηρεί από την , αλλά και προσέδωσε στην διαφωνία της εξαιρετικά επιθετικό χαρακτήρα.

Η νέα παρέμβαση της Προέδρου της Βουλής εκδηλώθηκε με αφορμή τη συζήτηση του νέου νομοσχεδίου προαπαιτουμένων με την κατεπείγουσα διαδικασία.

«Ομολογώ ότι πολλαπλασιάζονται οι συνειδησιακά πολιτικά και προσωπικά οδυνηρές στιγμές που καλούμαστε να βιώσουμε σε αυτή τη βουλευτική περίοδο» άρχισε την ομιλία της στη κοινοβουλευτικών Επιτροπών η κα Κωνσταντοπούλου. Και αφού αποκάλυψε την ύπαρξη της της προς τους κ. Πρ.Παυλόπουλο και Αλ. Τσίπρα,, σημείωσε ότι «υπό καθεστώς εξόφθαλμου εκβιασμού επιχειρείται ολοκλήρωση εκτροπής», μεταξύ άλλων ανέφερε: «Επιδιώκεται να ισοπεδωθούν η και οι ΚΟ που τη στηρίζουν. Δεν είναι «συμφωνία» όπως πολλοί την αποκαλούν. Είναι καταναγκασμός, εκ και επιχείρηση υποταγής μιας χς στις εντολές άλλων κυβερνήσεων και χωρών». Για να καταλήξει: «Ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσα ποτέ να ψηφίσω αυτό το . Ως Πρόεδρος της Βουλής δεν θα μπορούσα ποτέ να νομιμοποιήσω αυτή την διαδικασία».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση