Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Επιστολή Κωνσταντοπούλου σε ΠτΔ και Τσίπρα: Με το ν/σ επιχειρείται εκτροπή του Συντάγματος
Επιστολή Κωνσταντοπούλου σε ΠτΔ και Τσίπρα: Με το ν/σ επιχειρείται εκτροπή του Συντάγματος

Επιστολή Κωνσταντοπούλου σε ΠτΔ και Τσίπρα: Με το ν/σ επιχειρείται εκτροπή του Συντάγματος

Με της προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό, μέσω της οποίας κάνει λόγο ως και για «βίαιη επίθεση» κατά της Δημοκρατίας, η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου σήμερα όχι μόνο διεύρυνε την απόσταση την οποία τηρεί από την κυβέρνηση, αλλά και προσέδωσε στην διαφωνία της εξαιρετικά επιθετικό χαρακτήρα.

Η νέα παρέμβαση της Προέδρου της Βουλής εκδηλώθηκε με αφορμή τη συζήτηση του νέου νομοσχεδίου προαπαιτουμένων με την κατεπείγουσα διαδικασία.

«Ομολογώ ότι πολλαπλασιάζονται οι συνειδησιακά πολιτικά και προσωπικά οδυνηρές στιγμές που καλούμαστε να βιώσουμε σε αυτή τη βουλευτική περίοδο» άρχισε την της στη συνεδρίαση κοινοβουλευτικών Επιτροπών η κα Κωνσταντοπούλου. Και αφού αποκάλυψε την ύπαρξη της της προς τους κ. Πρ.Παυλόπουλο και Αλ. Τσίπρα,, σημείωσε ότι «υπό καθεστώς εξόφθαλμου εκβιασμού επιχειρείται ολοκλήρωση εκτροπής», μεταξύ άλλων ανέφερε: «Επιδιώκεται να ισοπεδωθούν η κυβέρνηση και οι ΚΟ που τη στηρίζουν. Δεν είναι «συμφωνία» όπως πολλοί την αποκαλούν. Είναι καταναγκασμός, και επιχείρηση υποταγής μιας χώρας στις εντολές άλλων κυβερνήσεων και χωρών». Για να καταλήξει: «Ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσα ποτέ να ψηφίσω αυτό το νομοσχέδιο. Ως Πρόεδρος της Βουλής δεν θα μπορούσα ποτέ να νομιμοποιήσω αυτή την διαδικασία».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκινάει το έργο αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο του Δήμου Σκιάθου #έργοαποχέτευσης - https://t.co/UgWcrSi3B8 -

  • Λαμπάδιασε βαμβακοσυλλεκτική μηχανή στη Χλόη #βαμβακοσυλλεκτικήμηχανή - https://t.co/pwewdRC7Ud -

  • Κορωνοϊός: 4.165 νέα κρούσματα, 25 θάνατοι, 380 διασωληνωμένοι - https://t.co/XQd6UL9mcU -

"Αλιεύοντας" την είδηση