Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας για τους πλειστηριασμούς – Χρήση χημικών από τα ΜΑΤ
Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας για τους πλειστηριασμούς – Χρήση χημικών από τα ΜΑΤ

Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας για τους πλειστηριασμούς – Χρήση χημικών από τα ΜΑΤ

Επεισόδια και ααράθεση διαδηλωτών και σημειώθηκαν στο Αθηνών, κατά την πρώτη ημέρα επανέναρξης των πλειστηριασμών, όταν ομάδα διαμαρτυρομένων επιχείρησε να διασπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να εισέλθει στην αίθουσα του Δικαστηρίου.

Η κατάσταση δεν έχει εκτονωθεί καθώς οι διαμαρτυρόμενοι εξαπολύουν υβριστικά συνθήματα, σπρώχνονται και επιθυμούν να μπουν στην αίθουσα του δικαστηρίου, ώστε να προσεγγίσουν τους συμβολαιογράφους. Σε απάντηση τα έκαναν χρήση χημικών καθιστώντας αποπνικτική την .

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, λιποθύμησε ο πρώην δήμαρχος Καισαριανής του , Θανάσης Μπαρτζώκας, και διακομίζεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Στο του υ στην οδό Λουκάρεως βρίσκονται τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες προσπαθούν να απωθήσουν το πλήθος, ενώ έχουν αποκλείσει την αίθουσα του δικαστηρίου και δεν επιτρέπουν στα μέλη του κινήματος «δεν πληρώνω» με άλλες συλλογικότητες και μέλη της Λαϊκής Ενότητας και του να εισέλθουν σε αυτό. Οι έκαναν χρήση πυροσβεστήρων κατά των αστυνομικών.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση