Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Επεισόδια στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ
Επεισόδια στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Επεισόδια στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Με μικρής έντασης επεισόδια συνοδεύτηκε του ΠΑΜΕ προς το Μέγαρο .

Η ξεκίνησε από το υπουργείο Εργασίας, όπου μέλη της παράταξης πραγματοποίησαν ενάντια στην ασφαλιστική μεταρ, και όταν έφθασε μπροστά στα λουλουδάδικα, στη Βασιλίσσης Σοφίας, βρέθηκε μπροστά σε παρατεταγμένες κλούβες και δυνάμεις των ΜΑΤ που εμπόδιζαν την περαιτέρω διέλευσή της. Ακολούθησαν αρχικά ώστε να επιτραπεί η διέλευση, ωστόσο ύστερα άρνηση της αστυνομίας οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ επιχείρησαν να περάσουν ανάμεσα από τον αστυνομικό κλοιό, με αποτέλεσμα να γίνει από την αστυνομία περιορισμένη χρήση χημικών και ρίψη βομβών κρότου-λάμψης.

Από τις σημειώθηκαν μικροτραυματισμοί.

Τελικά οι διαδηλωτές κατάφεραν να περάσουν από τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στο ύψος της Ηρώδου Αττικού, όπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με τρεις κλούβες κρατούν το δρόμο προς το κλειστό. Οι διαδηλωτές παραμένουν στο σημείο με συνεχείς διαπραγματεύσεις, ώστε να τους επιτραπεί η διέλευση για το πρωθ μέγαρο.

Ηδη από τις πρώτες πρωινές ώρες διαδηλωτές του ΠΑΜΕ κατάφεραν αιφνιδιαστικά να βρεθούν μπροστά από το Μαξίμου, ενώ στις 12 πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ μπροστά από το υπουργείο Εργασίας ενάντια στην ασφαλιστική μεταρ

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση