Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Επεισόδια στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ
Επεισόδια στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Επεισόδια στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Με μικρής έντασης επεισόδια συνοδεύτηκε πορεία του προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Η πορεία ξεκίνησε από το υπουργείο Εργασίας, όπου μέλη της παράταξης πραγματοποίησαν ενάντια στην , και όταν έφθασε μπροστά στα λουλουδάδικα, στη Βασιλίσσης Σοφίας, βρέθηκε μπροστά σε παρατεταγμένες κλούβες και δυνάμεις των που εμπόδιζαν την περαιτέρω διέλευσή της. Ακολούθησαν αρχικά διαπραγματεύσεις ώστε να επιτραπεί η διέλευση, ωστόσο ύστερα άρνηση της αστυνομίας οι διαδηλωτές του επιχείρησαν να περάσουν ανάμεσα από τον αστυνομικό κλοιό, με να γίνει από την περιορισμένη χρήση χημικών και ρίψη βομβών κρότου-λάμψης.

Από τις συμπλοκές σημειώθηκαν μικροτραυματισμοί.

Τελικά οι διαδηλωτές κατάφεραν να περάσουν από τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στο ύψος της Ηρώδου Αττικού, όπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με τρεις κλούβες κρατούν το δρόμο προς το Μαξίμου κλειστό. Οι διαδηλωτές παραμένουν στο σημείο με συνεχείς διαπραγματεύσεις, ώστε να τους επιτραπεί η διέλευση για το πρωθυπουργικό μέγαρο.

Ηδη από τις πρώτες πρωινές ώρες διαδηλωτές του ΠΑΜΕ κατάφεραν αιφνιδιαστικά να βρεθούν μπροστά από το Μαξίμου, ενώ στις 12 πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ μπροστά από το υπουργείο Εργασίας ενάντια στην

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιδοτούμενα προγράμματα για ίδρυση νέων επιχειρήσεων ή ενίσχυση υφιστάμενων - https://t.co/oOUD3s6Bix -

  • Δύο σύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου 5X5 στον Δήμο Ζαγοράς - Μουρεσίου - https://t.co/GxFjCDEFKk -

  • Δεκαπέντε θετικά κρούσματα στα rapid-test σε Βόλο και Αλμυρό - https://t.co/e30cjGeR8N -

"Αλιεύοντας" την είδηση