Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Επεισόδια έξω από το Πολυτεχνείο
Επεισόδια έξω από το Πολυτεχνείο

Επεισόδια έξω από το Πολυτεχνείο

Συνεχίζονται τα έξω από το Πολυτεχνείο, που ξεκίνησαν λίγη ώρα μετά την ολο του μαθητικού συλλαλητηρίου, ενώ παραμένει κλειστή η Πατησίων και στα δύο ρεύματα.

Συγκεκριμένα, νεαρά άτομα, αφού έκαψαν κάδους απορριμμάτων, ξήλωσαν και έσπασαν φανάρια, άρχισαν να πετούν , πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα σε διμοιρίες των ΜΑΤ, μόλις εμφανίστηκαν στην περιοχή.

 Οι αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν, αυτήν την ώρα, να απωθήσουν τα συγκεκριμένα άτομα, ενώ η περιοχή θυμίζει «πεδίο μάχης».

Μολότοφ έξω από τη Βουλή

Νωρίτερα, τέσσερις πέταξε στο τέλος του μαθητικού συλλαλητηρίου έξω από τη Βουλή ομάδα είκοσι ατόμων που βρισκόταν στο τέλος της πορείας.

Το μαθητικό στα Προπύλαια διοργανώθηκε με τη στήριξη του ΔΣ της ΟΛΜΕ που κάλεσε τους συναδέλφους με τη συμμετοχή τους να ενισχύσουν τον κοινό αγώνα εκπαιδευτικών, γονιών, μαθητών.

ΝΔ: Ανοχή της ς στη βία και την ανομία

«Τα όσα διαδραματίζονται, με πρωταγωνιστές τους “γνωστούς – αγνώστους” έξω από το Πολυτεχνείο, αποκαλύπτουν την ανοχή της ς στη βία και την ανομία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει:

«Ο κατ' ευφημισμό οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του πριν είναι αργά. Ο σεβασμός των νόμων – άμεση προτεραιότητα για την αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας- δεν μπορεί να περιφρονείται από κανέναν».

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση