Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Επίσκεψη υφυπουργού Εσωτερικών Μ. Χρυσοβελώνη στο Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η ΜΕΛΙΣΣΑ»
Επίσκεψη υφυπουργού Εσωτερικών  Μ. Χρυσοβελώνη στο Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η ΜΕΛΙΣΣΑ»

Επίσκεψη υφυπουργού Εσωτερικών Μ. Χρυσοβελώνη στο Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η ΜΕΛΙΣΣΑ»

Τη δομή φιλοξενίας Θηλέων «Η Μέλισσα» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε την Πέμπτη 24/1 η Υφυπουργός Εσωτερικών, κ. Μ. Χρυσοβελώνη στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης εργασίας 23 & 24 Ιανουαρίου στην Κατερίνη και στη Θεσσαλονίκη.

Η υφυπουργός ενημερώθηκε διεξοδικά από το επιστημονικό προσωπικό και μέλη της Διοίκησης για την ιστορία, τη λειτουργία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ως Ίδρυμα και ως Σωματείο και κυρίως για το τεράστιο κοινωνικό ψυχολογικής, συναισθηματικής, εκπαιδευτικής και κάθε άλλη δυνατής στήριξης των παιδιών που φιλοξενεί.

Ιδιαίτερη έγινε στα οικονομικά δεδομένα, στα γραφειοκρατικά προβλήματα και τις δυσκολίες αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας που διαθέτει η «Μέλισσα» προκειμένου να ανταποκριθεί στις τεράστιες καθημερινές ανάγκες των κοριτσιών που φιλοξενεί και όσων στηρίζει τα πρώτα χρόνια ενηλικίωσής τους, του προσωπικού της δομής και των λειτουργικών εξόδων συντήρησης και λειτουργίας της κτιριακής εγκατάστασης και του περιβάλλοντος χώρου.

Η υφυπουργός Εσωτερικών εξέφρασε την απόλυτη στήριξή της στο κοινωνικό του Ιδρύματος, δεσμεύτηκε να μεταφέρει στα συναρμόδια Υπουργεία τα άμεσα προβλήματα που σχετίζονται με την επιβίωση της δομής, καθώς και να υπάρξει συνέχεια στη μεταξύ τους επικοινωνία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση