Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Επίσκεψη της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στο εργοστάσιο Λιπασμάτων στην Καβάλα
Επίσκεψη της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στο εργοστάσιο Λιπασμάτων στην Καβάλα

Επίσκεψη της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στο εργοστάσιο Λιπασμάτων στην Καβάλα

Το εργοστάσιο των λιπασμάτων στην επισκέφτηκε η πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση ς» και πρώην , Ζωή Κωνσταντοπούλου συνοδευόμενη από την πρώην Ραχήλ Μακρή.

«Μας φαίνονται μεγάλοι γιατί είμαστε σκυφτοί. Σηκώστε το κεφάλι να σκύψουνε αυτοί» είπε η κα. Κωνσταντοπούλου στους εργαζόμενους, δηλώνοντας τη συάστασή της στον αγώνα τους.

Περίπου 200 της ELFE (πρώην ΒΦΛ) έχουν τεθεί σε αναγκαστική άδεια από τη του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη επειδή δεν υπέγραψαν τη νέα που προβλέπει μειώσεις έως και 40%.

Πλέον η ELFΕ έχει εκχωρήσει τη δραστηριότητά της και τους εργαζομένους της στις εταιρείες ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ, PFIC, Centrofaro που συστάθηκαν επί της ουσίας για να σπάσει το μέτωπο των συνδικαλιστικών απαιτήσεων.

Εδώ και μέρες οι που δεν υπέγραψαν τις νέες συμβάσεις βρίσκονται έξω από την πύλη του εργοστασίου και διαμαρτύρονται, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα. Μάλιστα σήμερα το πρωί συνέβη ένα επεισόδιο, όταν κατά την είσοδο του διευθυντή της PFIC χτύπησε με το αυτοκίνητό του δύο άτομα που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο ς.

plefsi2plefsi1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση