Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Επίσκεψη της επιτρόπου Corina Crețu, αρμόδιας για την περιφερειακή πολιτική, στην Ελλάδα
Επίσκεψη της επιτρόπου Corina Crețu, αρμόδιας για την περιφερειακή πολιτική, στην Ελλάδα

Επίσκεψη της επιτρόπου Corina Crețu, αρμόδιας για την περιφερειακή πολιτική, στην Ελλάδα

Η Corina Crețu, επίτροπος αρμόδια για την περιφερειακή πολιτική, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα από 3/10/2018 έως 5/10/2018. Η επίτροπος θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αντιπρόεδρο Γιάννη Δραγασάκη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της, η επίτροπος θα μεταβεί στη Ρωμαϊκή Αγορά και στη νέα Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, συνοδεία εκπροσώπων των αρμοδίων υπουργείων και φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στο πρόγραμμα επισκέψεων της επιτρόπου εντάσσονται επίσης, το έργο κατασκευής του συγκροτήματος του Θριάσιου Πεδίου, καθώς η νέα υψηλής ταχύτητας ηλεκτροδοτούμενη σιδηροδρομική γραμμή Τιθωρέα-Λιανοκλάδι-Δομοκός επί της οποίας, με ηλεκτροκινούμενη αμαξοστοιχία, θα μεταβεί στο σιδηροδρομικό σταθμό «Λιανοκλάδι».

Η επίτροπος θα επισκεφτεί επίσης την παράκαμψη της Μακρακώμης και εταιρεία Logistics, ενώ θα παραβρεθεί στα εγκαίνια του έργου ανασύστασης της λίμνης Κάρλας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κ. Χαλέβας: Τροχοπέδη στην τουριστική ανάπτυξη του Πηλίου το εμπόδιο για τουριστικά καταλύματα… - https://t.co/9WiqPxZATf -

  • Καθαρισμός παραλίας και Αναύρου από τον εθελοντή Αν. Κεχαγιά - https://t.co/IebL9uLrbb -

  • Επιτυχής η Γιορτή Αχλαδιού & άλλων Τοπικών Προϊόντων στο Βελεστίνο   - https://t.co/CieIXd7jJf -

"Αλιεύοντας" την είδηση