Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Επίσκεψη στην Αθήνα του Επιτρόπου Pierre Moscovici
Επίσκεψη στην Αθήνα του Επιτρόπου Pierre Moscovici

Επίσκεψη στην Αθήνα του Επιτρόπου Pierre Moscovici

Ο Επίτροπος Pierre Moscovici, ρμόδιος γι τις Οικονομικές και τις Δημοσιονομικές Υποθέσεις, την Φορολογία και τα Τελωνεία, πρόκειται να επισκεφθεί την Αθήνα στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2105.

Το πρόγραμμα συναντήσεων του Επιτρόπου στην Αθήνα θα έχει ως εξής:

Την Τρίτη 3/11, ο Επίτροπος κ. Moscovici θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη (ώρα 17.30, ) και στη συνέχεια με τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, κ. Γιώργο Χουλιαράκη (ώρα 18.30, στο Υπουργείο).

Την Τετάρτη 4/11, ο κ. Moscovici θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Γιώργο Κατρούγκαλο (ώρα 10.30, στο Υπουργείο) και στη συνέχεια θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου του Επιτρόπου, στα γραφεία της Αροσωπείας της στην Ελλάδα (βλ. συνημμένη πρόσκληση).

Μετά το τέλος της Συνέντευξης Τύπου, ο κ. Moscovici θα συμμετάσχει σε γεύμα εργασίας με τον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γιώργο Σταθάκη και τον Υφυπουργό κ. Αλέξανδρο Χαρίτση και αμέσως μετά θα επισκεφθούν μαζί τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, τις εργασίες αναστήλωσης και αποκατάστασης του οποίου συγχρηματοδοτεί η .

Με αφορμή την επίσκεψη στην Αθήνα του Επιτρόπου Pierre Moscovici, ο Επικεφαλής της Αροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κ. Πάνος Καρβούνης δήλωσε:”Ο Επίτροπος Μοσκοβισί έχει σταθεί στο πλευρό της Ελλάδας σταθερά και σθεναρά από την πρώτη στιγμή της θητείας του.

Καθ´όλη την κρίσιμη περίοδο που πέρασε η χώρα μας τους τελευταίους μήνες, ο κ. Μοσκοβισί άνοιξε δρόμους συνεννόησης και συνέβαλε αποφασιστικά στην επίτευξη μιας βιώσιμης συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και .

Οι συναντήσεις που θα πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του έχουν ένα και μόνο στόχο: να σημειωθεί άμεσα σε όλα τα ανοιχτά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι εξάλλου πάντα έτοιμη να συνδράμει, σε κάθε βήμα και κάθε φάση, στη μεγάλη προσπάθεια που καλείται να καταβάλει η χώρα για να ανακάμψει και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση