Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Επίσκεψη στην Αθήνα του επιτρόπου Pierre Moscovici
Επίσκεψη στην Αθήνα του επιτρόπου Pierre Moscovici

Επίσκεψη στην Αθήνα του επιτρόπου Pierre Moscovici

Ο επίτροπος Pierre Moscovici, αρμόδιος για τις Οικονομικές και τις Δημοσιονομικές Υποθέσεις, την Φορολογία και τα Τελωνεία, πρόκειται να επισκεφθεί την Αθήνα την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017.

 Στην Αθήνα, ο κ. Moscovici θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτωρ του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η τελετή αναγόρευσης του Επιτρόπου θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 15/2 και ώρα 13.30, στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30). (Όσοι δημοσιογράφοι επιθυμούν να είναι παρόντες, παρακαλούνται να αποστείλουν το όνομά τους και το μέσο που εργάζονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@uoa.gr). 

Στην τελετή θα παρίσταται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας,  Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος νωρίτερα θα παρασημοφορήσει τον κ. Moscovici στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο επίτροπος  Moscovici θα συναντηθεί, την ίδια ημέρα, με τον Πρωθυπουργό  Αλέξη Τσίπρα, ενώ κατά την έξοδό του από το Μέγαρο θα κάνει σύντομες στον Τύπο (ώρα 12.00).

Επίσης, θα συναντηθεί με τον  υπουργό Οικονομικών,  Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με αφορμή την επίσκεψη στην Αθήνα του Επιτρόπου Pierre Moscovici, ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Πάνος Καρβούνης δήλωσε:“Ο Επίτροπος Μοσκοβισί είναι ένας πολιτικός  προσηλωμένος στην διατήρηση της ακεραιότητας της ευρωζώνης και την θέση της Ελλάδας εντός αυτής. Αυτό έχει αποδειχτεί περίτρανα στη διαχείριση του ελληνικού ζητήματος, κατά την οποία ο Επίτροπος, όπως και ο Πρόεδρος παρέμειναν απαρέγκλιτα στο πλευρό της Ελλάδας και των συμφερόντων της εντός του ευρώ. Σε αυτή του την επίσκεψη, αναγνωρίζεται η προσφορά του Επιτρόπου Μοσκοβισί, ενώ παράλληλα θα συνεργαστεί με την ελληνική κυβέρνηση με στόχο την άμεση ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης”.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαγωνισμός ερασιτεχνικής φωτογραφίας άγριας ζωής της λίμνης Κάρλα - https://t.co/qX88hpeVpO… -

  • Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης του δρόμου Ευξεινούπολη –Νεοχωράκι –Νεράιδα –Ανθότοπος - https://t.co/TuC5GOUtNO -

  • Ο 20ός Ρήγειος δρόμος στις επετειακές εκδηλώσεις του 2021 #Ρήγειοςδρόμος - https://t.co/CZk30R3B2V -

"Αλιεύοντας" την είδηση