Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Επίσκεψη στην Αθήνα του επιτρόπου Pierre Moscovici
Επίσκεψη στην Αθήνα του επιτρόπου  Pierre Moscovici

Επίσκεψη στην Αθήνα του επιτρόπου Pierre Moscovici

στην Αθήνα του Επιτρόπου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016.

Ο Επίτροπος, , αρμόδιος για τις Οικονομικές και τις Δημοσιονομικές Υποθέσεις, την Φορολογία και τα Τελωνεία, πρόκειται να επισκεφθεί την Αθήνα στις 18 Ιουλίου 2016.

Το συναντήσεων του Επιτρόπου στην Αθήνα θα έχει ως εξής:

Την Δευτέρα 18 Ιουλίου, ο κ. Moscovici θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη (ώρα 12.30, Μέγαρο Μαξίμου) και στη συνέχεια θα έχει γεύμα εργασίας στο οποίο θα συμμετέχουν οι υπουργοί Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Κατρούγκαλος, Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών,Γιώργος .

Στις 15.15 ο Επίτροπος και ο υπουργός Οικονομικών, θα δώσουν κοινή Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της στην Ελλάδα.

Το του κ. Μοσκοβισί στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί με ομιλία που θα απευθύνει στη Βουλή των Ελλήνων και συγκεκριμένα στην Ολομέλεια των κοινοβουλευτικών Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων (ώρα 16.30).

Με αφορμή την στην Αθήνα του Επιτρόπου Pierre Moscovici, ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Πάνος Καρβούνης δήλωσε:”Καλωσορίζουμε τη Δευτέρα στην Αθήνα τον Επίτροπο Μοσκοβισί, έναν Ευρωπαίο φίλο της Ελλάδας, που δεν έχασε ποτέ την πίστη του στις δυνατότητες της χώρας να ανακάμψει και να επιστρέψει στην θέση που της αρμόζει εντός της ευρωπαϊκής οικονομίας. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, απολύτως απαραίτητη είναι πλέον η προσήλωση στο τρίπτυχο των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, της δημοσιονομικής σταθερότητας και της ενίσχυσης των επενδύσεων. Άλλωστε, το ζητούμενο τώρα, και βασικό στοιχείο της δεύτερης αξιολόγησης, είναι οι μεταρρυθμίσεις να μη μείνουν απλά στο επίπεδο της υιοθέτησης, αλλά να υλοποιηθούν με στόχο την επανεκκίνηση της ανάπτυξης. Σε αυτή την απαιτητική πορεία, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ήταν και παραμένει πάντα σταθερά συνοδοιπόρος και αρωγός της χώρας μας”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ: Νέα αρχή στην διακυβέρνηση της χώρας #ΑλΤσίπρας - https://t.co/kht46p6yBF -

  • Μνήμη Αγίων Μικρασίας #ΑγίουΧρυσοστόμουΣμύρνης - https://t.co/pwyAXlZs1Y -

  • Πτώση αλλοδαπής στη Σκόπελο και διακομιδή στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/C5FESbAEg3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση