Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Επίσκεψη στην Αθήνα του επιτρόπου Πιέρ Μοσκοβισί
Επίσκεψη στην Αθήνα του επιτρόπου Πιέρ Μοσκοβισί

Επίσκεψη στην Αθήνα του επιτρόπου Πιέρ Μοσκοβισί

Ο επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, ρμόδιος γι τις Οικονομικές και τις Δημοσιονομικές Υποθέσεις, την Φορολογία και τα Τελωνεία, πρόκειται να επισκεφθεί την στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2016.

 Το πρόγραμμα συναντήσεων του Επιτρόπου στην Αθήνα θα έχει ως εξής:

 Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, ο επίτροπος  Mοσκοβισί θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό  Αλέξη Τσίπρα (ώρα 17:00, Μέγαρο ).

 Νωρίτερα θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δήμο Παπαδημητρίου (ώρα 15:00, στο Υπουργείο) ενώ αργότερα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο (ώρα 18:15, στο Υπουργείο).

 Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο Επίτροπος θα εκφωνήσει κεντρική , κατά τη διάρκεια δείπνου, που οργανώνεται στο πλαίσιο του Συνεδρίου “THE GREEK ECONOMY CONFERENCE από το Ελληνο-Αμερικανικό (ώρα 20:30, Athenaeum Intercontinental“).

 Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, ο Επίτροπος Μοσκοβισί, θα συμμετάσχει σε πρόγευμα εργασίας με τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΒ και αμέσως μετά θα συναντηθεί με την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,   Έφη Αχτσιόγλου (ώρα 10:15, στο Υπουργείο)

Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου του επιτρόπου στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα (ώρα 11:15).

 Το πρόγραμμα του κ. Μοσκοβισί στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στο 7ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Γέρακα (ώρα 14.00, Αισώπου 11Β, Γέρακας), πρότυπο έργου ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα), που συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ (πρόγραμμα Jessica).

 Με αφορμή την επίσκεψη στην Αθήνα του Επιτρόπου Pierre Moscovici, ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα  Πάνος Καρβούνης δήλωσε: Κατά τα χρόνια της θητείας του  στην Επιτροπή , ο Πιερ Μοσκοβισί έχει επισκεφτεί πολλές φορές τη χώρα μας, δηλώνοντας την υποστήριξή του στην προσπάθεια που καταβάλλεται αλλά και συμβάλλοντας ουσιαστικά  στην πρόοδο των διαδικασιών. Βρισκόμαστε, και πάλι, σε μια κρίσιμη καμπή, λίγο πριν την ολο της 2ης ς, για την οποία όλες οι πλευρές εργάζονται εντατικά. Την έγκαιρη επίτευξη ευρύτερης  συμφωνίας στήριξε εξαρχής και συνεχίζει αποδεδειγμένα να στηρίζει ο Επίτροπος Μοσκοβισί ώστε να βγει  η Ελλάδα οριστικά από τη κρίση, προσελκύοντας  επενδύσεις και δημιουργώντας θέσεις απασχόλησης”.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση