Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Επίσκεψη Ska Keller στην Αθήνα
Επίσκεψη Ska Keller στην Αθήνα

Επίσκεψη Ska Keller στην Αθήνα

Στην Αθήνα βρίσκεται για στήριξη των Οικολόγων Πράσινων και της συμμαχίας τους με τον ΣΥΡΙΖΑ σ’ αυτές τις εκλογές, η αντιπρόεδρος της Ευρω-ομάδας των Πρασίνων/ Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία Ska Keller (Bundis 90/ Die Grunen- Γερμανία), η οποία συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν η μετεγκατάσταση των προσφύγων, ή καλύτερη οργάνωση της πρώτης υποδοχής στα Ελληνικά νησιά και η βελτίωση του συντονισμού με τις ευρωπαϊκές αρχές. Επίσης συζητήθηκε η σημασία της συνεργασίας της αριστεράς και οικολογίας όπου δόθηκε έμφασή στην κοινωνική και στην πράσινη οικονομία όπως στην προώθηση των ΑΠΕ, την αποκεντρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων με διαλογή στην πηγή και την προστασία του περιβάλλοντος.

Νωρίτερα το πρωί στις 10:30, η Πράσινη Ευρωβουλευτής παραβρέθηκε σε ημερίδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου με θέμα την «Παραγωγική Ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα» και απεύθυνε χαιρετισμό, ενώ στις 2:00μμ επισκέφθηκε το Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στον Ελαιώνα.

Η Σκα Κέλλερ συνεχίζει τις συναντήσεις της στην Αθήνα με εκπροσώπους και υποψηφίους των Οικολόγων Πράσινων, ενώ θα συμμετάσχει στο Αντιφασιστικό συλλαλητήριο που έχουν καλέσει συνδικάτα, οργανώσεις και κόμματα στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά. Στον Πειραιά θα επισκεφθεί επίσης το νέο Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο του Πειραιά. Τέλος, θα απευθύνει χαιρετισμό στην για τα εγκαίνια του προεκλογικού περιπτέρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κηφισιά παρουσία του υποψηφίου βουλευτή Β Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Τσιρώνη.

Σήμερα Σάββατο 12/9 στις 12.00 οι Πράσινοι Ευρωβουλευτές Ska Keller και Ernest Urtasun (Iniciativa per Catalunya-Verds, Καταλονία) θα συμμετάσχουν σε ένα “Πράσινο” Προεκλογικό Debate στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone (Σκουφά 64 και Γριβαίων, Αθήνα). Θα συμμετέχουν εκπρόσωποι κομμάτων.

Τη συζήτηση θα συντονίζουν ο Γιώργος Καραμέρος, αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών και η Ζωή Βροντίση, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων.

Το Σάββατο βράδυ οι πράσινοι ευρωβουλευτές θα μιλήσουν σε προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντρική πλατεία Ν. Σμύρνης, παρουσία του υποψήφιου βουλευτή Β Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Δημαρά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση