Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Επίσκεψη Μαργαρίτη Σχοινά στην Ελλάδα
Επίσκεψη Μαργαρίτη Σχοινά στην Ελλάδα

Επίσκεψη Μαργαρίτη Σχοινά στην Ελλάδα

Ο , αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου ζωής,   Μαργαρίτης Σχοινάς θα επισκεφτεί την Ελλάδα από σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτίου μέχρι την Κυριακή 7 Μαρτίου.

 Η επίσκεψη του κ. Σχοινά θα ξεκινήσει από την όπου θα τον υποδεχτεί, στις εγκαταστάσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων  Νίκος .

Ο κ. Σχοινάς θα επισκεφτεί το Κέντρο Επιχειρήσεων, το Κέντρο Ιχνηλάτησης και το Εμβολιαστικό Κέντρο στο Μαρούσι, σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτίου στις 16.30.

Ο θα ενημερωθεί για την πορεία των εμβολιασμών από τον πρόεδρο του , Παναγιώτη Αρκουμανέα.

 Την Παρασκευή 5 Μαρτίου, ο κ. Σχοινάς θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό  Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου στις 09.30 π.μ.

  Στη συνέχεια, στις 10.30 π.μ. θα συμμετάσχει σε κοινή συνεδρίαση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης στη Βουλή των Ελλήνων.

Στo πλαίσιo των συναντήσεων του με τους πολιτικούς αρχηγούς, στις 13.15  θα συναντηθεί στη Βουλή με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής,  Φώφη .

 Το Σάββατο 6 Μαρτίου, ο κ. Σχοινάς θα επισκεφτεί την Κω και τη Λέρο συνοδευόμενος από τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη και θα επιθεωρήσει δομές φιλοξενίας μεταναστών.

 Την Κυριακή 7 Μαρτίου, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα επισκεφτεί το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων – Μεταναστών και το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στον Σκαραμαγκά Αττικής καθώς και το testing center του στην Πλατεία Συντάγματος. 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

  • Νέα γέφυρα στον Ξηριά κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5dHeOA4ehL -

"Αλιεύοντας" την είδηση