Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Επίσκεψη Κουρουμπλή στο σημείο που βρέθηκε ο Βαγγέλης
Επίσκεψη Κουρουμπλή στο σημείο που βρέθηκε ο Βαγγέλης

Επίσκεψη Κουρουμπλή στο σημείο που βρέθηκε ο Βαγγέλης

«Να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα που πονάνε όλους», ευχήθηκε ο Υγείας, Παναγιώτης Κουμπουρλής λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης (24/3/2015) από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο . Ο κατέθεσε στο σημείο λίγα κόκκινα τριαντάφυλλα.

Ο κ. επισκέφθηκε το σημείο όχι ως πολιτικός αλλά ως δύο παιδιών, όπως δήλωσε στους παρακείμενους δημοσιογράφους και δεσμεύτηκε πως από τη θέση του θα συμβάλει να περιοριστούν φαινόμενα που προκαλούν πόνο.

Ειδικότερα ο κ. δήλωσε:

«Ένιωσα την ανάγκη ως δύο παιδιών, που είναι στην ηλικία περίπου του Βαγγέλη, αφού βρέθηκα στα , να καταθέσω δύο λουλούδια στο τόπο όπου βρέθηκε η σορός του. Σαν και όχι ως πολιτικός θέλω να ευχηθώ να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα που μας πονάνε όλους. Έζησα σε Ίδρυμα- έζησα 6 χρόνια, τα εφηβικά μου χρόνια, σε τρία διαφορετικά ιδρύματα κλειστής φροντίδας, και δυστυχώς έχω εμπειρίες από την κλειστή των ιδρυμάτων. Θέλω σε αυτή την περίοδο, που η , ο , η τύχη, η συγκυρία, η προσπάθεια, μου έδωσε τη δυνατότητα να είμαι σε ένα κρίσιμο υπουργείο, θέλω να συμβάλω από τη μεριά μου τουλάχιστον να περιοριστούν φαινόμενα που μας κάνουν να πονάμε».

Πηγή: newsbomb

Πηγή φωτογραφιών: epiruspost.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διανομή προϊόντων #ΤΕΒΑ στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου #ΤΕΒΑ - https://t.co/tpkKe3pY24 -

  • Αλβανός πέταξε σε οικόπεδο στη Σκιάθο σίδερα και ηλεκτρικές συσκευές #ΣυνελήφθηΑλβανός - https://t.co/lMSm9XxmEj -

  • #τροχαίο στον κόμβο Βελεστίνου #τροχαίο - https://t.co/DRMa83szRk -

"Αλιεύοντας" την είδηση