Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Επίσημη αντιπροσωπεία Ευρωπαίων Πράσινων στην Αθήνα
Επίσημη αντιπροσωπεία Ευρωπαίων Πράσινων στην Αθήνα

Επίσημη αντιπροσωπεία Ευρωπαίων Πράσινων στην Αθήνα

Τρεις ευρωβουλευτές της ομάδας των Ευρωπαίων Πρασίνων, η (), ο Sven Giegold () και ο Ernest Urtasun (Καταλονία), μαζί με την Simone Peter, συν-Πρόεδρο των Γερμανών Πράσινων, αναμένονται στην Αθήνα, προσκεκλημένοι των Οικολόγων Πράσινων, για συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό και μέλη της κυβέρνησης, την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου.

Την Παρασκευή 27/2, στις 10:00πμ. οι Sven Giegold και Ernest Urtasun, θα επισκεφτούν στο του, τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και μέλος των Οικολόγων Πράσινων, Γιάννη Τσιρώνη. Στις 12:30 θα έχουν συνάντηση με τον Αν. Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κ. Γιώργο Κατρούγκαλο και στις 2:00μμ, μαζί με τηνSimone Peter, θα συναντηθούν με την Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων. Και οι τέσσερις, συνοδεία μελών της εκτελεστικής γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων, θα συναντηθούν στις 3:00 μ.μ. με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, και στις 4:30 μ.μ. με τον , Γιάνη Βαρουφάκη.

Το ίδιο απόγευμα, στις 6:30 μ.μ., η αροσωπεία των Ευρωπαίων Πράσινων και η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος των ΟΠ, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος, Γιάννη Τσιρώνη και του πρώτου εκλεγμένου Πράσινου βουλευτή, Γιώργου Δημαρά, θα δώσουν Συνέντευξη Τύπου στα Γραφεία των Οικολόγων Πράσινων, (Πλ. Κουμουνδούρου 14), με θέμα την των συναντήσεων με την κυβέρνηση και τη δρομολόγηση κοινών ευρωπαϊκών δράσεων.
Το Σάββατο 28/2 το πρωί, η αροσωπεία θα συμμετέχει στην έναρξη των εργασιών του Πανελλαδικού Συμβουλίου των Οικολόγων Πράσινων. Το μεσημέρι στις 12:00 μ.μ. θα συναντηθούν με την υφυπουργό Εσωτερικών, κα Τασία Χριστοδουλοπούλου με σκοπό αργότερα να τους επιτραπεί επίσκεψη σε κράτησης μεταναστών. Η Simone Peter και η θα επισκεφτούν τον Γιάννη Τσιρώνη στις 5:00 μ.μ., ενώ υπάρχει και πρόσκληση για επίσκεψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ αργότερα την ίδια μέρα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση