Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Επίσημη αντιπροσωπεία Ευρωπαίων Πράσινων στην Αθήνα
Επίσημη αντιπροσωπεία Ευρωπαίων Πράσινων στην Αθήνα

Επίσημη αντιπροσωπεία Ευρωπαίων Πράσινων στην Αθήνα

Τρεις ευρωβουλευτές της ομάδας των Ευρωπαίων Πρασίνων, η Ska Keller (), ο Sven Giegold () και ο Ernest Urtasun (Καταλονία), μαζί με την Simone Peter, συν-Πρόεδρο των Γερμανών Πράσινων, αναμένονται στην Αθήνα, προσκεκλημένοι των Οικολόγων Πράσινων, για συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό και μέλη της κυβέρνησης, την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου.

Την Παρασκευή 27/2, στις 10:00πμ. οι Sven Giegold και Ernest Urtasun, θα επισκεφτούν στο γραφείο του, τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και μέλος των Οικολόγων Πράσινων, Γιάννη Τσιρώνη. Στις 12:30 θα έχουν με τον Αν. Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κ. Γιώργο Κατρούγκαλο και στις 2:00μμ, μαζί με τηνSimone Peter, θα συναντηθούν με την Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων. Και οι τέσσερις, συνοδεία μελών της εκτελεστικής γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων, θα συναντηθούν στις 3:00 μ.μ. με τον Πρωθυπουργό Αλέξη , και στις 4:30 μ.μ. με τον , Γιάνη Βαρουφάκη.

Το ίδιο απόγευμα, στις 6:30 μ.μ., η αντιπροσωπεία των Ευρωπαίων Πράσινων και η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος των ΟΠ, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος, Γιάννη Τσιρώνη και του πρώτου εκλεγμένου Πράσινου , Γιώργου Δημαρά, θα δώσουν Συνέντευξη Τύπου στα Γραφεία των Οικολόγων Πράσινων, (Πλ. Κουμουνδούρου 14), με θέμα την αξιολόγηση των συναντήσεων με την και τη δρομολόγηση κοινών ευρωπαϊκών δράσεων.
Το Σάββατο 28/2 το πρωί, η αντιπροσωπεία θα συμμετέχει στην έναρξη των εργασιών του Πανελλαδικού Συμβουλίου των Οικολόγων Πράσινων. Το μεσημέρι στις 12:00 μ.μ. θα συναντηθούν με την υφυπουργό Εσωτερικών, κα Τασία Χριστοδουλοπούλου με σκοπό αργότερα να τους επιτραπεί σε κέντρο κράτησης μεταναστών. Η Simone Peter και η Ska Keller θα επισκεφτούν τον Γιάννη Τσιρώνη στις 5:00 μ.μ., ενώ υπάρχει και πρόσκληση για στα γραφεία του αργότερα την ίδια μέρα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξουδετερώθηκαν πέντε #οβίδες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στις Πλάκες #οβίδες - https://t.co/pzKnc3oxwG -

  • Γ. Καραμάνος: «Χρυσή ευκαιρία ΤΩΡΑ για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδος» - https://t.co/rccgl8nmJV… -

  • Προς ολοκλήρωση οι Πανελλαδικές Εξετάσεις υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/ZcY5zyNXCB -

"Αλιεύοντας" την είδηση