Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Επιδείνωση του καιρού – Με βροχές και καταιγίδες ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου
Επιδείνωση του καιρού – Με βροχές και καταιγίδες ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου

Επιδείνωση του καιρού – Με βροχές και καταιγίδες ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου

Συννεφιά, στην κλύτερη περίπτωση, βροχές ακόμη και συνθέτουν το σκηνικό του καιρού, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και το meteo, στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το πρωί όμως θα στραφούν σε βόρειους 3 έως 5 μποφόρ ενώ θα εξασθενήσουν προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς.

Στη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας από το ξημέρωμα έως και το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς.

Τοπικές βροχές και σποραδικές θα σημειωθούν στα βόρεια και δυτικά ηπειρωτικά και το από το ξημέρωμα έως και το μεσημέρι.

Από το μεσημέρι και έπειτα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Θράκη, το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο, το νότιο και τα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά. Τέλος, προς το βράδυ θα περιοριστούν στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και το νότιο Αιγαίο. Σημειώνεται ότι στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα εκδηλώνονται τοπικές βροχοπτώσεις καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια με υψόμετρο πάνω από 1500 .

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 11 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 21, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 13 έως 19 και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 13 έως 23 βαθμούς.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση