Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ για το συλλαλητήριο της Κυριακής
Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ για το συλλαλητήριο της Κυριακής

Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ για το συλλαλητήριο της Κυριακής

Τ της στυνομίας θα οριστικοποιηθούν αύριο, ωστόσο, μετά τη χτεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των επικεφαλής όλων των υπηρεσιών, έχει καταρτιστεί το γενικό πλάνο.

Τα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Αστυνομία, εκτός από την εξασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του συλλαλητηρίου, το οποίο εκτιμάται ότι θα είναι ειρηνικό, είναι τυχόν δράσεις ακροδεξιών, αλλά και ενδεχόμενες με σε τέτοια περίπτωση.

Για το λόγο αυτό θα ληφθεί ειδική μέριμνα, ώστε να μην υπάρξει επαφή των αναρχικών, που έχουν προαναγγείλει αντι για τις 12.00 το μεσημέρι της ς στα Προπύλαια, με τον κύριο όγκο του συλλαλητηρίου, που είναι προγραμματισμένο για τις 14.00 στο Σύνταγμα.

Μεγαλύτερη έμφαση θα δοθεί στην απομόνωση ακροδεξιών στοιχείων, ενώ από την Ασφάλεια επιτηρούνται ήδη συγκεκριμένοι χώροι και από τις δύο πλευρές, ώστε να μην υπάρξει περιστατικό όπως ο του υπό κατάληψη κτιρίου στη , ή άλλη αφορμή που θα οδηγούσε σε .

Τα πούλμαν που αναμένονται να φτάσουν με κόσμο που θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο από την επαρχία, θα συνοδεύονται από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν οριστεί δύο μεγάλοι χώροι, εκτός Αθήνας, όπου θα σταθμεύσουν και θα φρουρούνται από ισχυρές δυνάμεις.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση