Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Έπεσε σε γκρεμό 100μ. και βγήκε ζωντανός
Έπεσε σε γκρεμό 100μ. και βγήκε ζωντανός

Έπεσε σε γκρεμό 100μ. και βγήκε ζωντανός

Τυχερός μέσ στην τυχία του στάθηκε ένας 75χρονος  οδηγός, λίγο μετά τις 9:00′ σήμερα το πρωί, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και βρέθηκε σε γκρεμό βαθούς μέτρων.

Το ξέφυγε της πορείας του στον δρόμο που ανεβαίνει προς Μπράλο και αφού έκανε «βουτιά» μέτρων, βρέθηκε στον παράδρομο της Δαμάστας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχε ξεκινήσει από το Βόλο και πήγαινε Αμαλιάδα. Μόλις πέρασε τη Λαμία και άρχισε να ανεβαίνει την εθνική οδό Θερμοπυλών – Ιτέας, λίγο πριν το πρατήριο του “Χαλβατζή” έγινε το κακό.

Ο 75χρονος είπε ότι αποσπάστηκε η προσοχή του, γιατί κάτι έσκυψε να πάρει, με αποτέλεσμα το να χτυπήσει σε κολόνα που ήταν στην άκρη του δρόμου και στη συνέχεια να πέσει στο γκρεμό.

Μετά από πολλές τούμπες η BMW κατέληξε κοντά στον παράδρομο, που πάει από την εθνική οδό προς το χωριό Δαμάστα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της Τροχαίας και του Λαμίας, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον οδηγό από το διαλυμένο BMW, ενώ στη συνέχεια συνέδραμαν οι της 7ης και οι Εκαβίτες που μετέφεραν τον ελαφρά τραυματία οδηγό στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ο τυχερός – άτυχος οδηγός έχει χτυπήσει στην σπονδυλική στήλη και στο , ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει σοβαρός τραυματισμός, αφού περισσότερο ήταν το σοκ που υπέστη από την πτώση στον γκρεμό και τις τούμπες που έφερε.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: lamiareport.gr
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση