Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Έπεσε χαλάζι σε Μαραθώνα, Κατάκολο, Φθιώτιδα – Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη
Έπεσε χαλάζι σε Μαραθώνα, Κατάκολο, Φθιώτιδα – Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη

Έπεσε χαλάζι σε Μαραθώνα, Κατάκολο, Φθιώτιδα – Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη

Τα φαινόμενα κακοκαιρίας, επηρεασμένα από το χαμηλό βαρομετρικό «Δαίδαλος», συνεχίστηκαν την Τρίτη σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας. Εντονες σημειώθηκαν χθες βράδυ σε , Κατάκολο και Φθιώτιδα. Χαρακτηριστικά στη Λοκρίδα η κυκλοφορία των οχημάτων χρειάστηκε να διακοπεί στην Εθνική Οδό στο ύψος της Αρκίτσας λόγω ισχυρής χαλαζόπτωσης.

Το άστατο σκηνικό του καιρού θα συνεχιστεί και την Τετάρτη σε πολλούς νομούς της χώρας. Βροχές και σποραδικές θα εκδηλωθούν κατά κύριο λόγο στο και τις παράκτιες σε αυτό ηπειρωτικές περιοχές, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της Πελοποννήσου. Βροχές με πιθανότητα καταιγίδων προβλέπονται για την .

Αναλυτικότερα, σήμερα αναμένονται βροχές και σποραδικές στο νότιο Ιόνιο, το Αιγαίο, την Πελοπόννησο, την κεντρική και ανατολική Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, και τη . Τα φαινόμενα στην περιοχή των Σποράδων, της Εύβοιας, και της νότιας και ανατολικής Πελοποννήσου θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Στην υιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας και λίγες κατά τόπους παροδικές βροχοπτώσεις. Στα ορεινά της κεντρική και βόρειας χώρας με υψόμετρο πάνω από 1500 μέτρα, θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο. Τοπικές ομίχλες θα σχηματιστούν κατά τη διάρκεια της νύχτας, κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση