Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΕΠΑΜ: Πατριωτικό καθήκον οι μαζικές κινητοποιήσεις του λαού μας
ΕΠΑΜ: Πατριωτικό καθήκον οι μαζικές κινητοποιήσεις του λαού μας

ΕΠΑΜ: Πατριωτικό καθήκον οι μαζικές κινητοποιήσεις του λαού μας

Το ΕΠΑΜ χιρετίζει την άνοιξη του ελληνικού λού που διαφαίνεται μέσα στο καταχείμωνο. Απέναντι στην ολοκληρωτική που δέχεται η χ μας, απέναντι στην δοσιλογικό πολιτικό καθεστώς που ξεπερνάει σε υποτέλεια ακόμα και τους δοσίλογους της παλιάς κατοχής, η μόνη λύση είναι η μαζική κινητοποίηση όλων των κλάδων, όλων των εργαζομένων, όλων των πολιτών που βιώνουν στο πετσί τους την προδοσία που συντελείται εις βάρος τους και την μετατροπή της ς σε μια τεράστια Ειδική Οικονομική Ζώνη, προς όφελος των πιο αδίστακτων οικονομικών και γεωστρατηγικών συμφερόντων.

Πρέπει να κατανοηθεί, ότι αν δεν ενωθούμε όλοι μαζί σε πανστρατιά αγώνα ενάντια στα σχέδια υποδούλωσης της ς, δεν μπορούμε να προσδοκούμε θετικά αποτελέσματα. Ας γίνει επιτέλους διδαχή, αυτό που βιώσαμε όλες τις προηγούμενες φορές. Ό,τι εγκλωβισμένοι στα επιμέρους αιτήματα κάθε χώρου, επαγγέλματος ή κλάδου δεν υπάρχει πιθανότητα επιτυχίας. Στις τροφοδοτούμενες από το πολιτικό σύστημα συνθήκες κοινωνικού αυτοματισμού, κανένα κλαδικό αίτημα δεν μπορεί να υποστηριχτεί μαζικά και να προσφέρει στην ενότητα του λαού μας, όσο εκλαμβάνεται από τα υπόλοιπα χτυπημένα στρώματα της κοινωνίας ότι επιδιώκει μόνο την δική του εξαίρεση από την μέγγενη των μνημονίων.

Πρέπει επιτέλους να ξεκαθάρισουμε ότι όσο δεν έχουμε ούτε καν το δικαίωμα να αποφασίζουμε εμείς για το τι θα γίνει στον τόπο μας. Όσο οι αποφάσεις παίρνονται πίσω από κλειστές πόρτες σε διαβούλια του εξωτερικού με τα συμφέροντα των δανειστών να πρυτανεύουν έναντι της ανθρώπινης ζωής κι επιβίωσης ενός ολόκληρου λαού, τότε δεν έχουμε μέλλον, ούτε καν . Το καθήκον μας δεν είναι ούτε της διαμαρτυρίας απέναντι σε μια , ούτε συνδικαλιστικό, ούτε απλά πολιτικό. Είναι κορυφαία πατριωτικό και μόνο ως τέτοιο μπορεί να ενώσει τον λαό εναντίον του καθεστώτος των μνημονίων και της αποικιοκρατικής κατοχής.

Το ΕΠΑΜ καλεί, κάθε εργαζόμενο ανεξαρτήτων ς και κλάδου, μισθωτό και ελεύθερο επαγγελματία, τους συνταξιούχους, τη νεολαία μας, κάθε ενεργό πολίτη, να πρωτοστατήσει σε κάθε κινητοποίηση που λαμβάνει και θα λάβει χώρα το επόμενο διάστημα από άκρη σε άκρη σ' ολόκληρη την χώρα.

Το ΕΠΑΜ διαμηνύει προς όλους και σε όλους τους τόνους, ό,τι οφείλει και θα λειτουργήσει καταλυτικά για την αφύπνιση οργάνωση και πατριωτικό προσανατολισμό του κινήματος. Κανένα μέλος και φίλος του Μετώπου δεν θα μείνει αμέτοχος σε αυτή την

κατεύθυνση. Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς, οι οργανωμένες δυνάμεις του ΕΠΑΜ θα αναλάβουν πρωτοβουλίες για να ενισχυθεί η τάση για παλλαϊκό ξεσηκωμό και ξερίζωμα του σάπιου και δοσίλογου πολιτικού καθεστώτος, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

Ήρθε η ώρα μας! Ήρθε η ώρα να εκπληρώσουμε τον όρκο και την αποστολή μας. Όλοι στον αγώνα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση