Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Εως τις 9 Μαΐου αιτήσεις για πρόγραμμα του ΟΑΕΔ
Εως τις 9 Μαΐου αιτήσεις για πρόγραμμα του ΟΑΕΔ

Εως τις 9 Μαΐου αιτήσεις για πρόγραμμα του ΟΑΕΔ

Την παράταση της υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας σε φορείς του υπουργείου Πολιτισμού αποφάσισε ο .

Αναλυτικά, η ενική ραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων Πόρων του υπουργείου Εργασίας και ο ανακοίνωσαν χθες την παράταση υποβολής αιτήσεων μέχρι τις 09/05/ και 12 μ. Πρόκειται για το πρόγραμμα απασχόλησης 728 ανέργων σε θέσεις πλήρους απασχόλησης σε επιβλέποντες φορείς του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα.

Μάλιστα, το υπουργείο Εργασίας επισημαίνει ότι οι επιτυχόντες, από όσους έχουν ήδη υποβάλει ή θα υποβάλουν την αίτησή τους έως την καταληκτική ημερομηνία στις 09/05/, θα τοποθετηθούν, σύμφωνα με την προτίμησή τους, από τους επιβλέποντες φορείς «Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου (Ρόδος)», «Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων (Αθήνα)», «Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων (Αθήνα)», «Διεύθυνση Νεότερου Πολιτιστικού Αποθέματος και Αϋλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς», «Εθνική Πινακοθήκη- Αλεξάνδρου Σούτσου», «Εφορεία Αρχαιοτήτων ς και Λευκάδος (Μεσολόγγι)», «Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής ς, Πειραιώς και Νήσων (Πειραιάς)», «Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας Σπηλαιολογίας (Αθήνα)», στις υπηρεσίες που έχουν ήδη δηλωθεί.

Πηγή: kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση