Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Εως 15 Νοεμβρίου η ρύθμιση για τα αδήλωτα εισοδήματα
Εως 15 Νοεμβρίου η ρύθμιση για τα αδήλωτα εισοδήματα

Εως 15 Νοεμβρίου η ρύθμιση για τα αδήλωτα εισοδήματα

Την της ρύθμισης για την οικειοθελή αποκάλυψη εισοδημάτων μέχρι τις 15 Νοεμβρίου αποφάσισε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, προκειμένου να δώσει μία ακόμα ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να ρυθμίσουν λάθη παλαιότερων δηλώσεων και να γλιτώσουν από τους υψηλούς φόρους και τα πρόστιμα που προβλέπει η .

Οπως προκύπτει από τα στοιχεία. περίπου 100.000 έχουν κάνει ήδη χρήση των ευεργετικών διατάξεων, κλείνοντας εκκρεμείς υποθέσεις τους με την , υποβάλλοντας με χαμηλότερα πρόστιμα τροποποιητικές . Υπολογίζεται ότι μέχρι σήμερα έχουν «αποκαλυφθεί» με τη αδήλωτα κεφάλαια περίπου 5 δισ. , ενώ οι βεβαιωμένοι ξεπερνούν τα 500 εκατ. .

Σημειώνεται ότι όσοι αποφασίσουν να ενταχθούν στη πρέπει να πληρώσουν τον φόρο που προκύπτει σε 30 ημέρες ή διαφορετικά να υπαχθούν στη των 12 ή 24 δόσεων, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου, εκτός των στοιχείων που θα αποκαλύψουν οι , συνολικά των εισοδημάτων τους και των περιουσιακών τους στοιχείων ακόμα και για τη χρήση που αφορά η δήλωση που θα υποβάλλουν.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επαγγελματική εκπαίδευση με αμειβόμενη πρακτική άσκηση στις Σχολές του ΟΑΕΔ #ΣχολέςΟΑΕΔ - https://t.co/suaDBmaLN7 -

  • Συνελήφθη με κάνναβη στο Βόλο #ινδικήκάνναβη - https://t.co/Xv7ae0rfX2 -

  • #λέμβος βυθίστηκε στην Αλόννησο  #λέμβος - https://t.co/DgwuYoEltx -

"Αλιεύοντας" την είδηση