Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του «Τσέσνα» – Νεκροί οι πιλότοι
Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του «Τσέσνα» – Νεκροί οι πιλότοι

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του «Τσέσνα» – Νεκροί οι πιλότοι

Εντοπίστηκν λίγ λεπτά πριν από τις δώδεκα το μεσημέρι της Δευτέρας τα συντρίμμια του υ τύπου «Τσέσνα», το στίγμα του οποίου χάθηκε χθες το απόγευμα πάνω από την ορεινή Αχαΐα.

Τα συντρίμμια εντοπίστηκαν από της Πολεμικής Αεροπορίας βόρεια του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων σε απόσταση τριών χιλιομέτρων.

 Ο μηχανικός του ελικοπτέρου που κατέβηκε στο σημείο βρήκε τους πιλότους νεκρούς. Στο σημείο σπεύδουν άνδρες της ΕΜΑΚ και του ΕΚΑΒ.

Το «τσέσνα» είχε απογειωθεί από τα Μέγαρα με προορισμό τα Καλάβρυτα. Οι που έγιναν κατά την διάρκεια της νύχτας δεν είχαν κάποιο , ενώ η πρωινή ομίχλη που επικρατούσε στην περιοχή των Καλαβρύτων δυσκόλευε τις προσπάθειες των εναερίων και επίγειων μέσων.

Νωρίτερα, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, είχε διευκρινίσει ότι συντρίμμια που είχε εντοπίσει το Super Puma κοντά στο πάρκινγκ του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, δεν αφορούν στο αγνοούμενο αλλά ήταν συντρίμμια παλαιότερου ατυχήματος.

Στις συμμετείχαν , τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής και της 6ης ΕΜΑΚ με 10 άτομα, πεζοπόρα τμήματα, καθώς και περιπολικά της Αστυνομίας, ενώ παρείχε και ο δήμος Καλαβρύτων.

 

πηγή:kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση