Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Εντονο «φλερτ» της κυβέρνησης με την Ενωση Κεντρώων

Εντονο «φλερτ» της κυβέρνησης με την Ενωση Κεντρώων

Σε διρκή πολιορκί του κ. Βασίλη Λεβέντη και της Ενωσης Κεντρώων, με τα θετικά έως κολακευτικά σχόλια κυβερνητικών στελεχών να πληθαίνουν, δείχνει να επιδίδεται η κυβέρνηση. Η επίσημη θέση των συνεργατών του κ. Αλέξη είναι ότι δεν τίθεται θέμα αναζήτησης επιπλέον κυβερνητικού εταίρου, ωστόσο είναι σαφές ότι η ισχνή κυβερνητική πλειοψηφία και οι προσεχώς δύσκολες ψηφοφορίες επιβάλλουν ανοίγματα και αναζήτηση στήριξης.

Ο Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, μίλησε (ΣΚΑΪ) επαινετικά για τον κ. Λεβέντη, τονίζοντας ότι «έδινε 30 με 35 χρόνια μάχη, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των αδύναμων οικονομικά στρωμάτων και μπήκε τελικά στη ». Τη σκυτάλη πήρε ο αναπληρωτής , Δημήτρης , αναφέροντας (ΣΚΑΪ) ότι «η Ενωση Κεντρώων είναι ένα κόμμα που δεν έχει σχέση με το παρελθόν. Είναι ένα κόμμα που έχει κάποιες θέσεις ενδιαφέρουσες». Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι το θέμα της συνς έχει να κάνει με τα θεσμικά όργανα της κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό.

Η κυβερνητική φιλίας δεν έμεινε ασχολίαστη από την πλευρά της Ενωσης Κεντρώων, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, Γιώργο Καρρά, να δηλώνει () ότι «το φλερτ του κ. Φλαμπουράρη στην Ενωση Κεντρώων δείχνει την αγωνία της κυβέρνησης». Επανέλαβε, δε, την πάγια θέση του κόμματός του για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης, καθώς, όπως είπε, αυτό θα βοηθήσει να ξεπεραστούν οι ιδεοληψίες.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση