Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Εντεκα συλλήψεις και 26 προσαγωγές στα επεισόδια στα Εξάρχεια – Τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί
Εντεκα συλλήψεις και 26 προσαγωγές στα επεισόδια στα Εξάρχεια – Τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί

Εντεκα συλλήψεις και 26 προσαγωγές στα επεισόδια στα Εξάρχεια – Τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί

Επεισόδια σημειώθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τετάρτης, μετά τις νέες συγκεντρώσεις συλλογικοτήτων και οργανώσεων του αντιεξουσιαστικού χώρου και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, για τα εννέα χρόνια από τη του .

Στα , μέχρι περίπου τα μεσάνυχτα, ομάδα 100 κουκουλοφόρων εξαπέλυε επιθέσεις κατά αστυνομικών των στους δρόμους γύρω από την Εξαρχείων.

Πιο σφοδρά επεισόδια σημειώνονταν στις οδούς Στουρνάρη, Τοσίτσα, Σολωμού καθώς και στην οδό Μπουμπουλίνας, όπου από ρίψη μολότοφ πήρε φωτιά ένα σταθμευμένο

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ., οι προχώρησαν σε έντεκα συλλήψεις και 26 προσαγωγές υπόπτων. Ορισμένοι απ' αυτούς είχαν μαζί τους σακίδια με μολότοφ.

Οι συλληφθέντες ήταν πέντε Ελληνες, ηλικίας 19 έως 36 ετών, ένας 26χρονος υπήκοος Ιταλίας, ένας 18χρονος υπήκοος ς και τέσσερις ανήλικοι (τρεις Ελληνες και ένας υπήκοος Ρουμανίας).

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- της βαριάς σωματικής ς, απόπειρας επικινδύνων σωματικών βλαβών σε βάρος αστυνομικών, εμπρησμού, έκρηξης, διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της αντίστασης καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και εκρηκτικών υλών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση