Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ένταση στη Βουλή μεταξύ Κωνσταντοπούλου, Τσακαλώτου και Φίλη
Ένταση στη Βουλή μεταξύ Κωνσταντοπούλου, Τσακαλώτου και Φίλη

Ένταση στη Βουλή μεταξύ Κωνσταντοπούλου, Τσακαλώτου και Φίλη

 

Νωρίτερ, η κ. , κτά την κοινή συνεδρίαση των επιτροπών που αφορούν το τρίτο , επιτέθηκε προσωπικά εναντίον των υπουργών Οικονομικών και Επικρατείας κ.κ. Ευκλ. Τσακαλώτου και Αλ. Φλαμπουράρη. Η κ. Κωνσταντοπούλου αποδίδει στους δύο υπουργούς διαρροές στα και τους κατηγορεί ότι την «στοχοποιούν».

Ο κ. , έπειτα από διπλή –σε υψηλούς τόνους -πρόσκληση εκ μέρους της κ. Κωνσταντοπούλου, περιορίστηκε να της απαντήσει ότι απλώς προσπαθεί να «ροκανίσει το χρόνο», ώστε να παρέλθει ο υπάρχων χρονικός περιορισμός και η χ να οδηγηθεί σε δάνειο γέφυρα, κάτι το οποίο προτιμά και η ερμανία. Καθ' όλη τη διάρκεια της διπλής παρέμβασής της, η κ. Κωνσταντοπούλου απευθυνόμενη στους υπουργούς επαναλάμβανε τη φράση «εσείς και η σας» και τους κατηγόρησε ότι επιτίθενται σε όποιον υπενθυμίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχθηκε στην εξουσία με άλλο πρόγραμμα.

Στην κ. Κωνσταντοπούλου απάντησε ο κ. Ν. Φίλης ο οποίος και επισήμανε ότι «ουδείς νομιμοποιείται να μιλάει ως αυθεντικός διερμηνευτής του ελληνικού λαού». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι η στάση της κ. Κωνσταντοπούλου γεννά μεγάλα θεσμικά προβλήματα, της υπενθύμισε ότι αναδείχθηκε στο αξίωμα του Προέδρου της Βουλής προτεινόμενη και υποστηριζόμενη από τον πρωθυπουργό. Στην συζήτηση παρενέβη και η κ. Ντόρα Μπακογιάννη της , η οποία έκανε λόγο για «καραγκιοζιλίκια» και θέατρο, παραπέμποντας στην χθεσινή πολύωρη διάσκεψη των προέδρων.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση