Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Ενημερωτικά σεμινάρια καθοδήγησης των επιχειρήσεων-μελών των Επιμελητηρίων
Ενημερωτικά σεμινάρια καθοδήγησης των επιχειρήσεων-μελών των Επιμελητηρίων

Ενημερωτικά σεμινάρια καθοδήγησης των επιχειρήσεων-μελών των Επιμελητηρίων

Γι τη συμμόρφωση της λειτουργίς τους σε συνθήκες COVID-19

Η Ελλάδος () υλοποιεί το “Καθ των επιχειρήσεων-μελών των Επιμελητηρίων για τη συμμόρφωση της λειτουργίας τους σε συνθήκες COVID-19”, το οποίο περιλαμβάνει τη διεξαγωγή των παρακάτω τριών σεμιναρίων ανάλυσης κινδύνων και μέτρων συμμόρφωσης των επιχειρήσεων αναφορικά με το καθεστώς λειτουργίας τους σε covid-19.

Τα σεμινάρια θα αφορούν στους κλάδους της μεταποίησης τροφίμων, του λιανικού εμπορίου και υπηρεσιών και των τουριστικών καταλυμάτων και Εστίασης.

Τα σεμινάρια στοχεύουν στην ενημέρωση των επιχειρήσεων όλων των κλάδων προκειμένου να μπορέσουν να διαχειριστούν τις συνθήκες λειτουργίας τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και μετά από αυτή, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση στο στάδιο της προετοιμασίας λειτουργίας τους μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Αναλυτικότερα οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για:

  • τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν κατά το στάδιο προετοιμασίας κι επαναλειτουργίας μετά το γενικό απαγορευτικό (lockdown)

  • τις συνθήκες λειτουργίας σε προετοιμασίας από covid-19 με στόχο την ασφαλή δραστηριοποίηση τους και

  • τα βασικά μέτρα ς και προστασίας από τον covid-19.

Για την εκδήλωση σχετικού ενδιαφέροντος παρακολούθησης των διαδικτυακών σεμιναρίων τα μέλη του Επιμελητηρίου μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο και το τηλ. 24210 94700 (κα Πασχάλη), ώστε να τους δοθούν τα πλήρη στοιχεία της διαδικτυακής εγγραφής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση