Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Εναρκτήρια εκδήλωση του Enterprise Europe Network-Hellas 2025
Εναρκτήρια εκδήλωση του Enterprise Europe Network-Hellas 2025

Εναρκτήρια εκδήλωση του Enterprise Europe Network-Hellas 2025

 Στόχος του ευρωπϊκού δικτύου η υποστήριξη των μικρομεσίων επιχειρήσεων με διεθνείς προοπτικές

 

 

Με ενισχυμένη σύνθεση και φιλόδοξους στόχους ξεκινά τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου η νέα περίοδος λειτουργίας του Enterprise Europe Network – Hellas ( – 2025).

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Electra Palace στην Αθήνα με τη συμμετοχή εκπροσώπων των 16 φορέων που απαρτίζουν την ελληνική κοινοπραξία Enterprise Europe Network – Hellas.

Αποστολή του Enterprise Europe Network είναι η υποστήριξη της ς, της πράσινης και ς μετάβασης. Στόχος, η ενίσχυση της ανθεκτικότητας και των αναπτυξιακών δυνατοτήτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με διεθνείς βλέψεις.

Η Ελλάδα μπορεί να γίνει υπολογίσιμος κόμβος ς και ς. Αυτό το μήνυμα στέλνουν 16 καταξιωμένοι αναπτυξιακοί οργανισμοί που συμμετέχουν στην κοινοπραξία Enterprise Europe Network – Hellas, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για την υποστήριξη της ελληνικής ς.

Ο συμμετέχει, από την 1η Ιανουαρίου 2008, στην κοινοπραξία  Enterprise Europe Network – Hellas,  τον κόμβο του Ευρωπαϊκού Δικτύου Enterprise Europe Network.

Στόχος της συμμετοχής είναι η συνεχής υποστήριξη των επιχειρήσεων της περιοχής ευθύνης του, ώστε να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους, με βάση τη γνώση και την καινοτομία και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες της Παγκόσμιας Αγοράς.

Η έναρξη της εκδήλωσης θα μεταδοθεί ζωντανά την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 από τον σύνδεσμο https://www.livemedia.gr/een2025.

"Αλιεύοντας" την είδηση