Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Ένα βήμα πρo του Grexit από τον Διεθνή Οργανισμό η Unicef Ελλάδος
Ένα βήμα πρo του Grexit από τον Διεθνή Οργανισμό η Unicef Ελλάδος

Ένα βήμα πρo του Grexit από τον Διεθνή Οργανισμό η Unicef Ελλάδος

Εκτός βρίσκετι σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η Επιτροπή της Ελλάδας και η εκπροσώπησή της στην Ελλάδα πρόκειται να αλλάξει ριζικά.

Η ενική Συνέλευση που έλαβε χώρα στην Αθήνα, μέσα σε ηλεκτρισμένο κλίμα και σε ιδιαίτερη ένταση ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα.

Οι λόγοι που οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση το διοικητικό συμβούλιο της διεθνούς ς της είναι οικονομικές παρατυπίες, μετά από τα αποτελέσματα ελέγχων που διενήργησε διεθνής εταιρεία.

Η απόφαση ελήφθη στη γενική συνέλευση της ς Επιτροπής, παρουσία υψηλά ιστάμενων εκπροσώπων της Unicef, οι οποίοι τόνιζαν με έμφαση ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν και να στηρίζουν το έργο της Unicef στην Ελλάδα μέσα από ένα καινούργιο σχήμα Εθνικής Επιτροπής που θα σχηματιστεί.

Θεωρίται πολύ δύσκολο οι αποφάσεις αυτές να ανατραπούν. Ωστόσο βάσει του καταστατικού της UNICEF, οι αποφάσεις αυτές πρόκειται να οριστικοποιηθούν μέσα στις επόμενες 60 ημέρες προκειμένου να εξευρεθούν λύσεις για τη και το διάδοχο σχήμα της εν Ελ ς του διεθνούς Οργανισμού.

Πηγή: kathimerini.gr
"Αλιεύοντας" την είδηση