Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΕΜΥ: Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
ΕΜΥ: Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

ΕΜΥ: Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Μέχρι την Τετάρτη με κτιγίδες 

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Μετεορολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) για τις επόμενες ημέρες, όπου αναμένεται να εκδηλωθούν καταιγίδες κατά διαστήματα στα ηπειρωτικά, ενώ δεν αποκλείεται να είναι τοπικά ισχυρές και να συνοδεύονται από και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά:

Για σήμερα Παρασκευή από τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να επηρεαστούν – πιθανόν κατά τις απογευματινές ώρες – η Ηπειρος, η Δυτική Στερεά και η Δυτική .

Το Σάββατο, τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες σε Ηπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική και πιθανόν στη (κυρίως δυτική και βόρεια) και τις βραδινές ώρες η Κεντρική Μακεδονία.

Την Κυριακή θα επηρεαστούν κατά διαστήματα η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και πιθανόν το πρωί οι Σποράδες. Από τις μεσημβρινές ώρες θα επηρεαστούν η Ηπειρος, η Δυτική Στερεά,  η Δυτική Μακεδονία, η , η Ανατολική Στερεά, η Βόρεια Πελοπόννησος και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Πιθανόν και η .

Τη Δευτέρα κατά διαστήματα μέχρι και το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν στην και μέχρι το απόγευμα στο Ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν σε Κυκλάδες, Κρήτη, Δωδερκάνησα και Ανατολική Στερεά. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν να επθηρεαστούν και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Για την Τρίτη και Τετάρτη πιθανόν τις μεσημβρινές και απογευματινές μόνο ώρες να επηρεαστούν οι περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση